Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selçuk,carole,yasin acilen kadro dışı bırakılmalı.

Hadi yiyorsa, yüreginiz varsa Sneijder´i gönderin de görelim. Dayak yiyen yönetim olarak tarihe gecin.

Beceriksiz, vizyonsuz, capsiz, hain herifler. Bezdik ya artik bezdik.

Dursun Özbek döneminde yasadigimiz rezilliklerin haddi hesabi yok artik ya.

carole dün maçı sattı resmen.selçuk 2 senedir satıyo maçları.

Son düzenleme:
haftaya maçı 5-0 kazansak bile tüm stad tudor istifa dursun istifa diye bağırmalı

Herif basın toplantısında gerçekten zor geçicek derken olacakları biliyomus.

Kardeşim sen kendi takımını kur diye sabır ettik bu mu yani?
Ne takım var ortada ne hazır olan bişey

Nerde bu transferler
Elinde ki adamları niye çıkardın transfer gelmeden
Niye güçsüzleştik
Niye bir takım florya da diğer takım kampta

Sen bizimle billur mu geçiyosun

bu isveç takımını bence de gözünüzde büyütmeyin.dün 2.yarı tempoları baya düştü.golleri tamamen salaklagımızdan,ortasahanın,beklerin olmayışından ve bu yüzden tek başına kalan maicon ile ahmetin hatalarından yedik.

burda 15 dklık baskıda dagılabilirler.

o takımın 2.yarı temposu düsmüsken bize 2 gol atması mucizeydi zaten. nasıl başardık anlamak güç.

Dünden beri kopan yaygaradan ötürü başta teknik heyet ve futbolcuların tutuştuğunu düşünüyorum. İçerdeki maçta bu rakibe 3-4 atıp gönderilir fakat takım gelecek namına ümit vermiyor.

Sneijder bu takımda disiplinsiz ama selçuk tolga carole çok mu disiplinli?

Sen senin sözünü dinleyecek hiç sözünden çıkmayacak askerler mi arıyosun?

Sen nasıl büyük hoca olucaksın
Sen nasıl şampiyon olucaksın
Sen karabükle defans yapmayı burda uygulatamazsın

Demek Quaresma geçen sene senin elinde olsa çoktan şutlamıştın ama şenol naptı adama sabretti adamı kazandı ve şampiyonluk geldi.

Sen benim kafamda dün acayip soru işareti bıraktın ve bu yanılgının değişeceğini zannetmiyorum artık

Hadi yiyorsa, yüreginiz varsa Sneijder´i gönderin de görelim. Dayak yiyen yönetim olarak tarihe gecin.

Beceriksiz, vizyonsuz, capsiz, hain herifler. Bezdik ya artik bezdik.

Dursun Özbek döneminde yasadigimiz rezilliklerin haddi hesabi yok artik ya.

Gönderecekler renktaş ve taraftar da tt yapıp duracak. Sonuçta bişey olmayacak.

Avrupa maçına çıkıyoruz daha 3 transfer dışında adam yok

2 senedir avrupa'da yokuz sezonu en erken sen açıyosun ve palavradan mayıstan beri çalışmalar yapıyoruz diyosun ama ortada 3 transfer dışında bir halt yok, geçen sene ki takımla avrupa maçına çıkıyoruz.

Siz ne iğrenç
Ne işbilmez
Ne kafasız heriflersiniz

O cenk ergün denen heriften senin başkanlığından nefret ediyorum

Ve şunu gördük maicon ve belhanda'nın tırt çıkma ihtimali çok yüksek o ağırlığı kaldıramayacaklar

Ulan hani Sneijder var diye Selcuk oynayamiyordu? Hani eskisi kadar ofansif sorumluluk alamiyordu Sneijder yüzünden?

Selcuk bu haliyle benim gözümde futbolcu bile degildir. Tek mac bile oynamasi Galatasaray´a hakarettir.

Onu bundan sonra Galatasaray formasiyla, bide kaptan olarak asla görmek istemiyorum.

Insanda biraz utanma, biraz hirs olur. 4 Milyon aliyorsun hain.

Bakın yalancı başkan konuşun diye haber yaptırmış "Galatasaray da emre mor kontrası"

bu isveç takımını bence de gözünüzde büyütmeyin.dün 2.yarı tempoları baya düştü.golleri tamamen salaklagımızdan,ortasahanın,beklerin olmayışından ve bu yüzden tek başına kalan maicon ile ahmetin hatalarından yedik.

burda 15 dklık baskıda dagılabilirler.
Sergen aynen katılıyorum elimizde topla katedebilen ne kadar adam varsa saha ya sürmeliyiz özellikle sinanı çok iyi motive edersek Sinan 2 gol gömer

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gönderecekler renktaş ve taraftar da tt yapıp duracak. Sonuçta bişey olmayacak.

Valla sabrin da bir sonu var. Bu sene isyan senesi olur, cok kötü seyler olur. Gercek anlamda taraftar protokolü basabilir yani. Bu kadar cildirttilar artik herkesi. Bunlar basa geldiginden beri yasadigimiz rezilliklerin, skandallarin sayisini unuttuk. Galatasaray´iz ya biz, ne hale düstük. Galibiyet hatirlamiyoruz ya. Gelen giden geciriyor, tarih yaziyor, gidiyor.

Sneijder disiplinsiz ama selçuk 10 numara asker

Bruma podolski disiplinsiz
Tolga carole asker

Sende yürek varsa bunları yolla görelim dürüstlüğünü

Sen bence senin sözünden çıkmayacak koyunlar arıyosun şu yaptığın transfer hamleleri ile çok net gösterdin bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt