Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano, Cumartesi günü Galatasaray kampına katılacak. (beIN SPORTS)

Ve şunu gördük maicon ve belhanda'nın tırt çıkma ihtimali çok yüksek o ağırlığı kaldıramayacaklar

ilk maçtan hiç kafayı takmaya gerek yok onlara.hem ortada takım yok diyoruz.hem de böyle...dün sahada 10 numara yoktu,kanatlar yoktu,ortasha yoktu,bekler yoktu...maicon ve ahmet ne yapabilir?maicon özguvenle bikaç topa atladı ve hata yaptı.normal olarak...

Son düzenleme:
Hala futbolcu ismi üzerinden tartışanlar var. Arkadaşlar zaten kadro yetersiz bunu cümle alem biliyor ve biz dün sadece iki yeni transferle sahadaydık ki Maicon henüz uyum sağlayamamış, Gomiş ise fena değildi.

Ancak transfer dışında direk teknik direktörü ilgilendiren sorunlar var. Tudor'a sorulacak sorular şunlar:

1) Her ağzını açışında tempo tempo diyorsunuz bu takım neden bu kadar temposuz ?

2) Takımın boyu neden bu kadar uzun? Forvetimizle defansımız arasında 50 metre fark var. Çok istediğiniz İmbula ve Lemina bile gelse böyle bir oyunda kendini gösterebilir mi?

3) Hücum ve savunmadayken orta alan oyuncularımıza ne yapmaları gerektiğini anlattınız mı? Neden orta saha oyuncularımız kaçak güreşiyor?

4) Eğer bütün takım kompakt şekilde yapamayacaksa neden hücum oyuncuları ilerde yalandan hücum pres yapıyorlar? Bu durum alanların açılıp takımda boşluklar olmasına neden olmaz mı?

5) Sinan Beyefendi 85 dakika hiçbir şey yapmayıp açıkça gitmek istediğini belli ederken neden oyundan alınmadı?

6) Galatasaray'ın bütün kadrolarında U-21-19-17 Carole kadar oynayacak bir sol bek yok mu?

7) Eren'le Gomis'in beraber oynamasını neden düşünmediniz?

8) Hazırlık maçlarındaki açıkça takımın en iyileri oldukları gözükürken bu genç takımdan neden kimse kadroda değildi? Hazırlık maçları laf olsun diye mi yapılıyor?

Sorulacak daha çok soru var da ben bu kadarla yetineyim. Arkadaşlar transfer falan gerekli ama bu takıma herşeyden önce iyi bir teknik adam gerekli. Takım oyunun temel kurallarını uygulanamıyor. Bu anlayışla biz her yeni gelen transfere söveriz. Çünkü kimse kendini böyle bir oyunda gösteremez.

Tudor istifa...

Galatasaray´in adam olmasi icin recete:

- Yeni yönetim

- yeni Teknik Direktör

- Sol bek

- Stoper

- 2 orta saha

- kanat

- forvet

Bunlardan biri bile eksik kalirsa bi halt olmaz bizden. En fazla 4. oluruz. o da belki.

Maiconu hadi sakat olduğu maçta anlamışsında Belhandayı nasıl anladın onu merak ediyorum?
Kardeş görünen bişey var
Sneijder'ın yapıcaklarını yapması bekleniyo adamdan bu kurulucak takımda bu baskı olucak bekleneni veremeyince yuhlamalar başlayacak.
Bunlar hep bu iş bilmez yönetim yüzünden işte ve yıldızlarla anlaşamayan tudor'un eseri.

ilk maçtan hiç kafayı takmaya gerek yok onlara.hem ortada takım yok diyoruz.hem de böyle...dün sahada 10 numara yoktu,kanatlar yoktu,ortasha yoktu,bekler yoktu...maicon ve ahmet ne yapabilir?maicon özguvenle bikaç topa atladı ve hata yaptı.normal olarak...
Takım yok ortada ama yapacakları saha içi hamleler ile gösteriyo bazı şeyleri
Mesela gomis'i beğendim gomis iş yapar diyebiliyorum ama maicon için diyemiyorum onu

fenerde italya ve almanyadan kovulan kjaerin ilk maçlarındaki sıçışlarını bilyoruz.ki maicon iyi olarak bilinen bi stoper.ortada takım yok.adam uyum sağlayamamış,sakatlıgı da var diyolar.sonradan pişman olacagınız seyler söylemeyin.

Sinan dün çok ruhsuzdu ama bunda tudorun da payı büyük..Ya bu adamın yaptığı tek iş sağdan dribblingle top getirip şut atmak..biz adamı bir ara sırtı dönük oynattık ve çoğunlukla sola yakındı.. bu şekilde sinan konsantre de olsa birşey yapamazdı..

Transferin amacı iyi futbol oynamak için takımı geliştirmekse, benim için 1 hafta boyunca hiç önemi yok transferin elenme ihtimalimizin çok yüksek olduğu maçta oynayamayacak transferi ne yapayım.
Elenirsek lig var demeyin dün göründükü adı geçen tüm oyuncularda alınsa tudordan bir cacık olmaz, önce hoca gelsin ligi o zaman düşünürüz.

Takım yok ortada ama yapacakları saha içi hamleler ile gösteriyo bazı şeyleri
Mesela gomis'i beğendim gomis iş yapar diyebiliyorum ama maicon için diyemiyorum onu
savunma en stresli bölge futbolda.forvette yetenekliysen şapkadan tavşan çıkarabilirsin.ama önünde ortasaha ve yanında bekler yoksa,yanındaki stoper tecrübesizse... pekte yapabilceğin bişey yok ilk maçını oynayan bi stoper olarak.

Son düzenleme:
Kardeş görünen bişey var
Sneijder'ın yapıcaklarını yapması bekleniyo adamdan bu kurulucak takımda bu baskı olucak bekleneni veremeyince yuhlamalar başlayacak.
Bunlar hep bu iş bilmez yönetim yüzünden işte ve yıldızlarla anlaşamayan tudor'un eseri.

Evet haklı olduğun şeyler var bu dediklerinde ama yinede Belhanda daha sahaya çıkmadı,belkide büyük katkı sağlayacak veya belkide 2.maçta takımı ateşleyip turu geçeceğiz ben umudumu yitirmedim bu turdan ama bu rezilliğe bahane bulunmaz.Bu kadar yetersiz bir kadroyla bu tura girmekte büyük hata,Sneijderi takımda olduğu halde kadroya almamakta büyük hata bu maçta Sinan-Carole'a bu kadar sabretmekte hatadır.

savunma en stresli bölge futbolda.forvette yetenekliysen şapkadan tavşan çıkarabilirsin.ama önünde ortasaha ve yanında bekler yoksa,yanındakis toper tecrübesizse... pekte yapabilceğin bişey yok ilk maçını oynayan bi stoper olarak.
Ben oyunculara kesmek istemiyorum tabi ki faturayı ama yıldız takımda bu kadar kazmanın bulunması canımı sıkıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt