- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Mariano, Cumartesi günü Galatasaray kampına katılacak. (beIN SPORTS)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve şunu gördük maicon ve belhanda'nın tırt çıkma ihtimali çok yüksek o ağırlığı kaldıramayacaklar
Ve şunu gördük maicon ve belhanda'nın tırt çıkma ihtimali çok yüksek o ağırlığı kaldıramayacaklar
Sergen aynen katılıyorum elimizde topla katedebilen ne kadar adam varsa saha ya sürmeliyiz özellikle sinanı çok iyi motive edersek Sinan 2 gol gömer
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
maicon dün sakat mıydı?Maiconu hadi sakat olduğu maçta anlamışsında Belhandayı nasıl anladın onu merak ediyorum?
Emrah banko oynamalı sinanı forvet oynatmamız lazımbana göre emrah oynamalı yasinin yerine.solbekte linnes,sağbekte de koray idareten.
Kardeş görünen bişey varMaiconu hadi sakat olduğu maçta anlamışsında Belhandayı nasıl anladın onu merak ediyorum?
maicon dün sakat mıydı?
Takım yok ortada ama yapacakları saha içi hamleler ile gösteriyo bazı şeyleriilk maçtan hiç kafayı takmaya gerek yok onlara.hem ortada takım yok diyoruz.hem de böyle...dün sahada 10 numara yoktu,kanatlar yoktu,ortasha yoktu,bekler yoktu...maicon ve ahmet ne yapabilir?maicon özguvenle bikaç topa atladı ve hata yaptı.normal olarak...
savunma en stresli bölge futbolda.forvette yetenekliysen şapkadan tavşan çıkarabilirsin.ama önünde ortasaha ve yanında bekler yoksa,yanındaki stoper tecrübesizse... pekte yapabilceğin bişey yok ilk maçını oynayan bi stoper olarak.Takım yok ortada ama yapacakları saha içi hamleler ile gösteriyo bazı şeyleri
Mesela gomis'i beğendim gomis iş yapar diyebiliyorum ama maicon için diyemiyorum onu
Adalesi çekmişti 2.yarıda ondan koşamıyordu bile,ilk yarı için bişey demem iyi değildi ama 2.yarı sakat sakat oynadı ilk maçtan harcanacak adam değil.
Kardeş görünen bişey var
Sneijder'ın yapıcaklarını yapması bekleniyo adamdan bu kurulucak takımda bu baskı olucak bekleneni veremeyince yuhlamalar başlayacak.
Bunlar hep bu iş bilmez yönetim yüzünden işte ve yıldızlarla anlaşamayan tudor'un eseri.
Ben oyunculara kesmek istemiyorum tabi ki faturayı ama yıldız takımda bu kadar kazmanın bulunması canımı sıkıyosavunma en stresli bölge futbolda.forvette yetenekliysen şapkadan tavşan çıkarabilirsin.ama önünde ortasaha ve yanında bekler yoksa,yanındakis toper tecrübesizse... pekte yapabilceğin bişey yok ilk maçını oynayan bi stoper olarak.