Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu maçtan sonra feghoulinin alacağı 300-500 bin €ya bakıyorlarsa defolup gitsinler

takım rezil halde, bu vaziyetteyken maicon ve gomis de kötü oynayacaktır emin olun. sneijdere saldıranlar bi süre sonra bunlara da saldıracaklar ama hala farkına varamıyorlar kötü bi hocayla sistemsiz kötü bi futbolla sneijder de gomis de maicon da bişey yapamaz.

Yanlis hamleler yapti Dün. Gol ararken Gomisi çikardi. Sinani sahada birakti. Yasin pres yaparken ilk yarida cok kizdi geri Dön dedi dakika 38de. Dünkü maglubiyet Tudora yazilmalidir kimse kusura bakmasin. Cift forvet Sinan Gomis veya Eren Gomis ile baslasaydik böyle durumlara düsmezdik
Renktas haklisin ama Yasin denen uyuz da rakibe basıyor bastigi yerde kaliyor geriye geldiği falan yok ben de olsam Yasin i oynatmam mecbur kalip oynatirsam da yari sahama cekerim cünkü bu denli umursamaz, ben ne oldum delisi bi adam yok.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder varken o kadar eksik dururken belhanda'ya para bayılmak.
Ya hakikaten bu nasıl bi rezillik

eksikler dolacak ama bizim klasik Türk zihniyeti çok küçümsedik ilk turda gelecek rakibi..Nasıl olsa geçeriz 2.tura hazır olur kadro dediler ama yemedi işte eloğlu verdi elimize..Ya bir Allahın kulu da bakın bu takım Karpaty - Tromso faciaları yaşadı elinizi çabuk tutun demedi heralde..Ne zamna bir Kuzey takımına denk gelsek hep aynı bok oluyor ya elim ayağım titriyor dünden beri

Bizim takimdan bir cacik olmaz net, antrenmanlar da bile guzel bir hava yok. Sanki zorla antrenman yapiyorlar gibi yuz ifadesi var futbolcularda.

sen fanatik fotomaç okumaya devam et.
GSStore'un anlaşmasının feshinden tut , oyuncular ile sözleşme revizyonu yapılmaması , berbat transferler , yanlış oyuncu fesihleri.

Dursun Özbek UEFA'nın gel anlaşalım çağrısına cevap bile vermemiş , adamların karşısına son dakika bilezikle çıktı.Aysal karar açıklanmadan aylar önce kendisine isterseniz ben müdahil olayım UEFA konusunda dedi , Dursun ne cevap verdi hayır gerek yok ceza almayacağız.

Basını takip etmiyorsan edenlere kulak vermesini öğren.
Uefa gel anlaşalım demiş öylemi
Adamlar zaten sana anlaşma yapmış 20 ml zarar edemezsin diye
Sen ne yapmışsın 65 ml zarar
Bunu sağda solda söyleme adama gülerler
Madem i kadar iyiydi niye kaçtı gitti
Ali dürüst abdürrahim gitti iş bitti
Manciniyi prandelliyi getirmekle olmuyor bu işler
Yanlış transfer demişken
Hayrovic nerde
Burdisso nerde
Endogan nerde
Ontivero, salih, tarik nerde
Ayriyeten selcukla burak 'la yapılan saçma anlaşmalar

Hepsi aynı bk al birine vur ötekine
Ondan kurtulduk dedik dursunu başımıza bela ettik

Ali dürüst aldulrahim gelmediği sürece bu iş olmayacak

Neyse konuyu dağıtmayım hepsini Allah bildiği gibi yapsın

Bir tane stoper macununu yanına orta saha transferi kadar önemli. Maicon uzun boylu asker sadece. 4lü cizgi kademe konusunda iyi değil. Veya sağlı solu bunu yapa bilecek bekler gerekir. Carole vasat. Sol bölgesi okadar boş bırakılmaz. Önde kaldığı için de değil haaa. Adam stoper bölgesine kayarak gereksiz şekilde tarafı bom boş bırakıyor. Bir çok kez bu hatayı yapmakta

Dursun'u görüp, Aysal'a salvo yapanlar neyin kafasını yaşıyor çözemedim. Aziz yaptığı şikeden ötürü cemaatin kumpası falan diyor ama esas kumpası Dursun'u seçerek bize yaptılar. Aysal gibi vizyoner, bir çok ülke Başbakanı tarafından dahi saygı gören bir adama gayrimenkullerden ötürü yetki vermeyip küstürenler, elini kolunu bağlayanlar mevzu Dursun'a gelince seve seve önünü açtılar. Futbol ve basketboldaki sportif rezaletlere değinmiyorum bile.
ayrıca bitik amatör branşları aysal düzene soktu şampiyonluk bile geldi dursun 2 yılda amatör branşları yine bitme noktasına getirdi.herkes sadece futbolu konuşuyor ama diğer branşlar da en az futbol kadar rezil halde

Bizim takimdan bir cacik olmaz net, antrenmanlar da bile guzel bir hava yok. Sanki zorla antrenman yapiyorlar gibi yuz ifadesi var futbolcularda.

ön elemeyi geçsek bile...gomis ,belhanda,mariano ve feghouli çok bahriz bi şekilde tudoru sorun edebilir.tudor bence her türlü yolcu.o kadar göze batıyoki adam.fazla sinir bi tip,gel beni döv diyo.

eksikler dolacak ama bizim klasik Türk zihniyeti çok küçümsedik ilk turda gelecek rakibi..Nasıl olsa geçeriz 2.tura hazır olur kadro dediler ama yemedi işte eloğlu verdi elimize..Ya bir Allahın kulu da bakın bu takım Karpaty - Tromso faciaları yaşadı elinizi çabuk tutun demedi heralde..Ne zamna bir Kuzey takımına denk gelsek hep aynı bok oluyor ya elim ayağım titriyor dünden beri

Nasıl olsa geçeriz filan olayı yaşanmadı çok net gücümüz yetmedi bu kadar.
3 isim dışında hala çöplerle oynuyoruz yani geçen sene gelenden geçenden kafa golü yiyen ve ptt takımlarının bile rahat gol attığı bir takım.

Başta Selcuk olmak üzere oyuncu kadromuz tamamen değişmesi lazım.Muslera,Maicon,Sneijder,Gomis hariç 7 tane ilk 11 oyuncusuna ihtiyacımız var.Ayrıca Belhanda'ya saçılan paralara yazık

Aradığımız ortam

maxresdefault.jpg

Uefa gel anlaşalım demiş öylemi
Adamlar zaten sana anlaşma yapmış 20 ml zarar edemezsin diye
Sen ne yapmışsın 65 ml zarar
Bunu sağda solda söyleme adama gülerler
Madem i kadar iyiydi niye kaçtı gitti
Ali dürüst abdürrahim gitti iş bitti
Manciniyi prandelliyi getirmekle olmuyor bu işler
Yanlış transfer demişken
Hayrovic nerde
Burdisso nerde
Endogan nerde
Ontivero, salih, tarik nerde
Ayriyeten selcukla burak 'la yapılan saçma anlaşmalar

Hepsi aynı bk al birine vur ötekine
Ondan kurtulduk dedik dursunu başımıza bela ettik

Ali dürüst aldulrahim gelmediği sürece bu iş olmayacak

Neyse konuyu dağıtmayım hepsini Allah bildiği gibi yapsın
Aysal ne yapar eder o cezayı aldırmazdi, Dursun Galatasaray in marka değerini kullanamadı.

Aysal'ın büyük hataları var elbet ama en azından taraftarının başını öne dusurmemistir.

Ali dürüstten hiç bir halt olmaz pisirigin tekidir , futbol aklı olarak da kimseye önderlik yapacak bilgisi yok.albayrak floryaya takım ruhunu getirebilir daha fazlası değil.

Galatasarayı düzlüğe çıkarabilecek isimler ancak futbol maçı izlerken senin benim kadar futboldan anlayan haluk Ulusoy gibi isimlerle olabilir.

Ama hepsi korkak be kendi cebini düşünüyor.

Nasıl olsa geçeriz filan olayı yaşanmadı çok net gücümüz yetmedi bu kadar.
3 isim dışında hala çöplerle oynuyoruz yani geçen sene gelenden geçenden kafa golü yiyen ve ptt takımlarının bile rahat gol attığı bir takım.

Nasıl olsa geçeriz olayında transferleri kasttetim hocam.. Bizim yönetim bu kadro da bir şekilde geçer deyip savsakladı tansferleri.. Yoksa dünkü kadro turu hafife aldı demiyorum hafife almasalar da bir cacık olmaz bunlardan

Valla dün akşamki sonucun geleceğin hazırlık maçlarından dahi belliydi. 2 hazırlık maçında atılan 3 golün tamamı penaltıdan idi. Takımın her yeri defolu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt