Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.467
- 43.313
- 3.748
Şu maçtan sonra feghoulinin alacağı 300-500 bin €ya bakıyorlarsa defolup gitsinler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktas haklisin ama Yasin denen uyuz da rakibe basıyor bastigi yerde kaliyor geriye geldiği falan yok ben de olsam Yasin i oynatmam mecbur kalip oynatirsam da yari sahama cekerim cünkü bu denli umursamaz, ben ne oldum delisi bi adam yok.Yanlis hamleler yapti Dün. Gol ararken Gomisi çikardi. Sinani sahada birakti. Yasin pres yaparken ilk yarida cok kizdi geri Dön dedi dakika 38de. Dünkü maglubiyet Tudora yazilmalidir kimse kusura bakmasin. Cift forvet Sinan Gomis veya Eren Gomis ile baslasaydik böyle durumlara düsmezdik
Sneijder varken o kadar eksik dururken belhanda'ya para bayılmak.
Ya hakikaten bu nasıl bi rezillik
Uefa gel anlaşalım demiş öylemisen fanatik fotomaç okumaya devam et.
GSStore'un anlaşmasının feshinden tut , oyuncular ile sözleşme revizyonu yapılmaması , berbat transferler , yanlış oyuncu fesihleri.
Dursun Özbek UEFA'nın gel anlaşalım çağrısına cevap bile vermemiş , adamların karşısına son dakika bilezikle çıktı.Aysal karar açıklanmadan aylar önce kendisine isterseniz ben müdahil olayım UEFA konusunda dedi , Dursun ne cevap verdi hayır gerek yok ceza almayacağız.
Basını takip etmiyorsan edenlere kulak vermesini öğren.
ayrıca bitik amatör branşları aysal düzene soktu şampiyonluk bile geldi dursun 2 yılda amatör branşları yine bitme noktasına getirdi.herkes sadece futbolu konuşuyor ama diğer branşlar da en az futbol kadar rezil haldeDursun'u görüp, Aysal'a salvo yapanlar neyin kafasını yaşıyor çözemedim. Aziz yaptığı şikeden ötürü cemaatin kumpası falan diyor ama esas kumpası Dursun'u seçerek bize yaptılar. Aysal gibi vizyoner, bir çok ülke Başbakanı tarafından dahi saygı gören bir adama gayrimenkullerden ötürü yetki vermeyip küstürenler, elini kolunu bağlayanlar mevzu Dursun'a gelince seve seve önünü açtılar. Futbol ve basketboldaki sportif rezaletlere değinmiyorum bile.
Bizim takimdan bir cacik olmaz net, antrenmanlar da bile guzel bir hava yok. Sanki zorla antrenman yapiyorlar gibi yuz ifadesi var futbolcularda.
eksikler dolacak ama bizim klasik Türk zihniyeti çok küçümsedik ilk turda gelecek rakibi..Nasıl olsa geçeriz 2.tura hazır olur kadro dediler ama yemedi işte eloğlu verdi elimize..Ya bir Allahın kulu da bakın bu takım Karpaty - Tromso faciaları yaşadı elinizi çabuk tutun demedi heralde..Ne zamna bir Kuzey takımına denk gelsek hep aynı bok oluyor ya elim ayağım titriyor dünden beri
Il Mattino - L'arrivo di Mario Rui libera Strinic: il croato sara ceduto al Galatasaray bu arkadaş gelecek cok belli
Bizi Carole denen futbolcu görünümlü tipten kurtaracak.
Bizim takimdan bir cacik olmaz net, antrenmanlar da bile guzel bir hava yok. Sanki zorla antrenman yapiyorlar gibi yuz ifadesi var futbolcularda.
Aysal ne yapar eder o cezayı aldırmazdi, Dursun Galatasaray in marka değerini kullanamadı.Uefa gel anlaşalım demiş öylemi
Adamlar zaten sana anlaşma yapmış 20 ml zarar edemezsin diye
Sen ne yapmışsın 65 ml zarar
Bunu sağda solda söyleme adama gülerler
Madem i kadar iyiydi niye kaçtı gitti
Ali dürüst abdürrahim gitti iş bitti
Manciniyi prandelliyi getirmekle olmuyor bu işler
Yanlış transfer demişken
Hayrovic nerde
Burdisso nerde
Endogan nerde
Ontivero, salih, tarik nerde
Ayriyeten selcukla burak 'la yapılan saçma anlaşmalar
Hepsi aynı bk al birine vur ötekine
Ondan kurtulduk dedik dursunu başımıza bela ettik
Ali dürüst aldulrahim gelmediği sürece bu iş olmayacak
Neyse konuyu dağıtmayım hepsini Allah bildiği gibi yapsın
Nasıl olsa geçeriz filan olayı yaşanmadı çok net gücümüz yetmedi bu kadar.
3 isim dışında hala çöplerle oynuyoruz yani geçen sene gelenden geçenden kafa golü yiyen ve ptt takımlarının bile rahat gol attığı bir takım.