Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.941
- 8.007
- 1.233
oo misafir dolu kuş arkadaşlar Feghouli ve Mariano'lu kadrolarımıza bakıp ağlıyordur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Modern futbolda çoğu bek yaş farketmeksizin bunu yapıyor zaten. Çoğu bek 34'e kadar sağlam bi şekilde oynuyor. Tabi biz yıllardır görmeyince garip geliyor
Kaliteliyse 36-37 yaşına kadar oynatılır geçen sene 35'lik sagna city maçlarının çoğuna çıktı :asd22:
nasıl yani, alakayı çözemedim renktaş?beşiktaşın gökhan inleri neden serbest bıraktığı şimdi belli oldu :/
nasıl yani, alakayı çözemedim renktaş?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
perşembe günü olan maçta Tolga yerine Donk oynama ihtimali 0 yani Tolga'nın oynamama ihtimali 0 Selçuk sakatsa Donk oynar ya da 3lü orta sahada 3ü de oynar Belhanda yok diye
Anladım renktaş, kendi dörtgen jetonum yüzünden zahmet verdim.cezası nedeniyle atletico costayı alıp bjkye kiralayacak diye zırvalayan kamillere iğne soktum renktaş
Çeptalk
perşembe günü olan maçta Tolga yerine Donk oynama ihtimali 0 yani Tolga'nın oynamama ihtimali 0 Selçuk sakatsa Donk oynar ya da 3lü orta sahada 3ü de oynar Belhanda yok diye
Anladım renktaş, kendi dörtgen jetonum yüzünden zahmet verdim.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Bu ne ?perşembe günü olan maçta Tolga yerine Donk oynama ihtimali 0 yani Tolga'nın oynamama ihtimali 0 Selçuk sakatsa Donk oynar ya da 3lü orta sahada 3ü de oynar Belhanda yok diye
Gomis sizce oynar mı Perşembe günü?