Erdem ASLAN
Kırmızı Üye
- 29 Mayıs 2017
- 1.691
- 293
- 383
Ve yönetim medyaya Sneijderi karalamak için talimatı vermiştir. Hazırlıklı olun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özellikle fenevliler şimdiden ağlamaya başlasınoo misafir dolu kuş arkadaşlar Feghouli ve Mariano'lu kadrolarımıza bakıp ağlıyordur
Bunun gibi habercilerin anasını ulan alayınıza koyucaz bu sene bozamıcaksınız adilerSneijder armanın değil paranın peşinde. Her geçen gün yeni şeyler öğreniyoruz. Detayları 00:05'te #24sporgecesi 'nde anlatacağım.
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
.....Kaynaginizi ozel mesaj yoluyla bana bildiriniz lutfen.
Sneijder armanın değil paranın peşinde. Her geçen gün yeni şeyler öğreniyoruz. Detayları 00:05'te #24sporgecesi 'nde anlatacağım.
Sneijder armanın değil paranın peşinde. Her geçen gün yeni şeyler öğreniyoruz. Detayları 00:05'te #24sporgecesi 'nde anlatacağım.
Iyide Nevzat oyle birsey dememis ki, acik acik salliyorsun. Varsa boyle bir mesaji bizimle paylas da trollukten ceza almayin sonra. Iyiliginiz icin soyluyorum.
Ryan Donk'un kamptaki performansını beğenen Tudor, Östersunds maçında Selçuk'un yanında Donk'u ilk 11'de oynatacak. (Futbol Arena)
![]()
Ne Sneijderi, dokuza bırakıyorsa her türlü kapılmalıSchalke 9 m opsiyon istiyor diolar. Sneijder giderse bence Kono gelir
Dün Osman altunterim bonservisi Swensea Ciyt de olan ancak Fransa Ligi'nde kiralık genç bir sol bek teklif yapıldı demişti...Solbek transferi var mı acaba gündemde.Yapılmaz muhtemelen o bölgede Carole,Linnes oynar.
-Tapatalk-
Gökhan dinç gs düşmanı kolpacının biri. Wesley konusunda yalan haber yapan birini kullanmanı yakıştıramadım. Seviyenizi düşürmeyin lütfen ?Sneijder armanın değil paranın peşinde. Her geçen gün yeni şeyler öğreniyoruz. Detayları 00:05'te #24sporgecesi 'nde anlatacağım.