Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve yönetim medyaya Sneijderi karalamak için talimatı vermiştir. Hazırlıklı olun.

Ryan Donk'un kamptaki performansını beğenen Tudor, Östersunds maçında Selçuk'un yanında Donk'u ilk 11'de oynatacak. (Futbol Arena)

a90.gif

mariano şahsen beni en cok heyecanlandıran transfer ama bizde asıl sıkıntı sagdan cok solda cünkü sol bombos

carole denen cöplük semihle birlikte mac basına en fazla asist yapanlar adamın hata yapmadıgı mac yok

clichyi almadık diye cok pisman olacaz bence

carolün karşısında jeremy menezi yada elijayı düsünün bakalım

Yalnız Feghouli ve Mariano trnsferlerinde kesinleşen bir şey yok galiba, kaç gündür ha oldu ha olacak diye oyalıyorlar. Umarım son anda sıkıntı çıkmaz da her iki oyuncuyla anlaşırız.

Sneijder armanın değil paranın peşinde. Her geçen gün yeni şeyler öğreniyoruz. Detayları 00:05'te #24sporgecesi 'nde anlatacağım.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder armanın değil paranın peşinde. Her geçen gün yeni şeyler öğreniyoruz. Detayları 00:05'te #24sporgecesi 'nde anlatacağım.

sen-nasil-bir-adamsin-gokhan-dinc_125fc.jpg

Mariano olayini özet geçebilen birisi olursa çok sevinirim yaklasik 4 saatdir hicbirsey takip edemedim???

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

O kadar çok belirsizlik var ki. Transferler ve Snip olayı çözüme kavuşsunda bizde rahat edelim artık.

Satılmış kalemleri paylaşmayalım :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt