Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sneijder gider bana öyle geliyor. Yoksa kimse elindeki 5 m maaş alan adamı çöplerle antrenman yaptırmaz. Sneijder de parasını almak için haliyle idmanlara çıkıyor. Bütün kozlar sneijder lehine. Parasını almadan gitmez. Beceri yoksunu yönetim bakalım ne yapacak

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sallamışlar tolgaya o performansla kesik atamaz tudor
Tolga kesik yerse yuzumde belirecek ifade ://

b12b75b508cfb84fda6fafd9457142de.jpg

gökhan dinç haluk yüreklinin kankası ama haluk yüreklide büyük bir sneijder fans garib geldi

Para için hala Türkiyeye ve kampa katılmayan Taliscayı konuşacağına Sneijdere paranın derdinde diyor BJKli herif. Bunlarda utanma yok, medyada atıp tutuyorlar.

Sevilla Başkanı Jose Castro: "Mariano için bir ilgi var, görüşüyoruz. Ancak bir karar verilmedi"

Para için hala Türkiyeye ve kampa katılmayan Taliscayı konuşacağına Sneijdere paranın derdinde diyor BJKli herif. Bunlarda utanma yok, medyada atıp tutuyorlar

Gomisi besleyecek adam lazım abi, sürekli içe kat eden kanatlarla olmuyor. Kanatların biri en azından iyi orta açan biri olmalı. Feghouli almamız lazım

Taliscaaaaaaaaaa geldi mi?

Donk'un performansını beğenmeler.

Selçuk hakkında tek bir olumsuz birşey söylenmemesi.

Adı geçen oyuncuların kalitesi her geçen gün azalması ve netleşen transferlerin olmaması.

Sneijder mevzusunu bir türlü çözememeleri.

Yönetim berbatlığını yine gösteriyor. Tudor da bazı kararlarıyla bizi delirtir bu sene.

Metin Hara denen tipsiz Adriana Lima ile çıkıyormuş. Şu an transfer falan düşünecek kafam kalmadı, çirkin şansına bak lan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

spanish ligi ve yüefa avrupa ligine ilgi göstermediğim için mariano yu pek tanımıyorum eboue seviyesinde bir adam anladığım kadarıyla peki ondanda iyi denilebilir mi?

Aboubakar, EPL'ye gidiyormuş büyük ihtimalle tinerciler için büyük kayıp olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt