Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altyapıların rezillikleri

5ae99a83c58cf15f61ff2b2c39568eef.jpg

TapaTalK

Tolga gitsin kumda oynasın. Bi bakmışsın sakatlanmış 10 hafta yok. Sonra Selçuk'la devam.

5 Mariano 5 Feghouli 2.5 Vainqueur ulan bitsin şu işkence basın parayı artık madem fiyatlar yükseldi.

Yerine daha iyisini bulurlar.
Babacar peşinden kosuyorlar.

Herkes bizim gibi enayimu 30 küsur yaşında hantal forvetlere 2 senedir dünya para versin.

Sürün yağlı surat!

bir tane daha lazım bence yabancı golcü genç olarak bir tane de alyapıdan genç olur forvete tamam ama önce şart olan bölgeleri tamamlamamız lazım

Avatarı geyik olsun diye koymuştum üşendiğimden değiştirmedim. :D

Katılıyorum. Sneijder mevzu biraz karışık gibi ya tam emin olamıyorum açıkçası, sanki yönetimin baskısı da var gibi... Özellikle 10 numarayı bir anda Belhanda'ya vermeleri enteresan.

Sneijder mezusunun şu noktaya gelmesin en büyük suçu yönetimdir. Ben 1 sene daha kalmasından yanaydım ama yönetim olarak gönderme kararı almışsalar da saygı duymaktan başk birşey yapamazdık. Ama Sneijder'in gidişi bu şekilde olmamalıydı yıllardır sana hizmet vermiş bir oyuncunu güzel bir vedayla gönderebilirdin yada sözleşmesini bitirmesini bekleyebilirdin. Takımın hocası ne isterse yapılmak zorunda değildir bence, her kulüpte futbolu bilen birileri olmalı ve hocanın gitmesini istediği yada aldırmak istediği oyuncuları analiz eden bir ekibin olması onlarında onay vermesi gerekmelidir. Yoksa her gelen hoca kafasına göre (sisteme uymuyor) oyuncu gönderip, alsın milyonları saçsın biraz başarısız olup gönderildiğinde bizler yine enkaz takımın düzelmesini en masum şekilde bekleyelim.

10 numara olayı felaket derecede rezillik zaten. Bir yönetim bu kadar kötü olamaz herhalde dedirtecek cinsten bir olay. Belhanda'yı yem ettiler zaten.

Son düzenleme:
Taner ve Ceyda gereksizlerinden sonra Uğur ve Ceyla iyi geldi.

Ceyla da bayağı sempatik bir kızmış.

Para için hala Türkiyeye ve kampa katılmayan Taliscayı konuşacağına Sneijdere paranın derdinde diyor BJKli herif. Bunlarda utanma yok, medyada atıp tutuyorlar

Talisca kimki konuscaklar? Tabi Sneijder konusulcak. Bu ülkedeki en büyük yildiz sonucta. Talisca Benficada tutunamayan dünkü bok bile olamadi henüz.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yerine daha iyisini bulurlar.
Babacar peşinden kosuyorlar.

Herkes bizim gibi enayimu 30 küsur yaşında hantal forvetlere 2 senedir dünya para versin.

Sürün yağlı surat!
Şenol Güneş'e Burak ile Şen'i sordular teknik olarak olumlu bakarım dedi bu sene transferde sıçacaklar bence. Aboubakar yerine de sağlam birini bulmaları zor papaz her zaman pilav yemez.

Mariano Ortadoğu ve Balkanların en iyi sağ beki olacaktır şüphesiz. Çok bekledik bunu çok ulan Sabri yıllardır bizi nelerden mahrum ettin şimdi daha iyi göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt