Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.689
- 15.629
- 2.108
Altyapıların rezillikleri
TapaTalK
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerine daha iyisini bulurlar.Aboubakar, EPL'ye gidiyormuş büyük ihtimalle tinerciler için büyük kayıp olur
İlk 11 oynayabilecek bı kaç Türk oyuncumuzdan 1 i Tolga beyler
Mi-4c cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Metin Hara denen tipsiz Adriana Lima ile çıkıyormuş. Şu an transfer falan düşünecek kafam kalmadı, çirkin şansına bak lan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yerine daha iyisini bulurlar.
Babacar peşinden kosuyorlar.
Herkes bizim gibi enayimu 30 küsur yaşında hantal forvetlere 2 senedir dünya para versin.
Sürün yağlı surat!
Ben Koray i da eklerim1. Tolga
2. Ahmet
3. sakat olmayan Serdar
Finish
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Carole'un oynadıgı hiçbir kadro izlenmez hocam-------Muslera efsanesi----
Mariano--Maicon--Serdar--Carole
-----Tolga----Imbula------
Feghouli--Sniper---Belhanda
----------Bafetimbiiii------
izlenir...
Avatarı geyik olsun diye koymuştum üşendiğimden değiştirmedim.
Katılıyorum. Sneijder mevzu biraz karışık gibi ya tam emin olamıyorum açıkçası, sanki yönetimin baskısı da var gibi... Özellikle 10 numarayı bir anda Belhanda'ya vermeleri enteresan.
Para için hala Türkiyeye ve kampa katılmayan Taliscayı konuşacağına Sneijdere paranın derdinde diyor BJKli herif. Bunlarda utanma yok, medyada atıp tutuyorlar
Şenol Güneş'e Burak ile Şen'i sordular teknik olarak olumlu bakarım dedi bu sene transferde sıçacaklar bence. Aboubakar yerine de sağlam birini bulmaları zor papaz her zaman pilav yemez.Yerine daha iyisini bulurlar.
Babacar peşinden kosuyorlar.
Herkes bizim gibi enayimu 30 küsur yaşında hantal forvetlere 2 senedir dünya para versin.
Sürün yağlı surat!