Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mariano dan acil açıklama : arkadaşlar dm atmayın dm leri ceng ergüne atıyorsunuz

16dk da 1400 yorum yapmış manyaklar ?
İlla ki etkisi oluyordur bu mesajların oyuncunun kararında.

GSC Mobile App

spor programında kedi videosunun ne işi var yaw.

ewet istihbaratimizdan aldigimiz bilgiler teker teker cikmaya basliyor feghouli out donk in

Eboue yi nasıl unutursun renktas

Mi-4c cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eboue canı isteyince oynayan bir adamdı ve çok da istemedi açıkçası biz de evet bazı güzel performansları var ama ben Eboue'yi tek kale oynadığımız ve sırf gereksiz yere faul almak için Vleminckx elinin değdiği an yere yatıp gol yememize yol açtığı ve belki de orada kaybettiğimiz üç puanla giden şampiyonluğu hatırlıyorum hatta aynı şeyi yine bir Fener maçında Webo ile yaşadı belki bu kısmen faule yakındı ama kendini çok kolay bırakıyordu ve beni tilt ediyordu şimdi durduk yere yine hatırladım.

Burada kalsın :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-07-11-00-20-36-1.webp
    Screenshot_2017-07-11-00-20-36-1.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 93
S.a. Madam degilde ADAM olan GALATASARAYLILAR !!!

Eboue canı isteyince oynayan bir adamdı ve çok da istemedi açıkçası biz de evet bazı güzel performansları var ama ben Eboue'yi tek kale oynadığımız ve sırf gereksiz yere faul almak için Vleminckx elinin değdiği an yere yatıp gol yememize yol açtığı ve belki de orada kaybettiğimiz üç puanla giden şampiyonluğu hatırlıyorum hatta aynı şeyi yine bir Fener maçında Webo ile yaşadı belki bu kısmen faule yakındı ama kendini çok kolay bırakıyordu ve beni tilt ediyordu şimdi durduk yere yine hatırladım.
Kusura bakma renkdas yarani desdim

Mi-4c cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt