Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Aynen öyle, herkes konuşacak, Türkiye'de normal. Sabredip görmek lazım.Abi bu konu uzar gider,bakıcaz artık.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle, herkes konuşacak, Türkiye'de normal. Sabredip görmek lazım.Abi bu konu uzar gider,bakıcaz artık.
Sevillanın sağ beki için bitmiş diyorlar. Feghouli tatilde olduğu için görüşmeler aksamış.Selamın aleyküm arkadaşlar saat 6 dan beri hiç gelişmeleri takip edemedim var mı aktaracak bir renktaş
Lemina ile birbirini takip ediyorlar. Laan yoksa. ?*?*??*?*?*??*?*??*?*?*??*?*?*??*?*?*??*?*?*? halay halayMario Lemina (@lemsm13) • Instagram photos and videos
Biraz Come to Galatasaray yazın beybiler
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fransız asıllı Cezayirli oyuncu ne la? Sizin ben yapacağınız haberin..
Selamın aleyküm arkadaşlar saat 6 dan beri hiç gelişmeleri takip edemedim var mı aktaracak bir renktaş
gelecek mi önliberoÖn libero Konusunda muhabirin sorusuna "içi...." ile başlayan bir cümle kuran yöneticinin ağzına kürekle vurdular.
Bizim medyanın nesi doğru ki haberi olsun.Fransız asıllı Cezayirli oyuncu ne la? Sizin ben yapacağınız haberin..
Chedjou yedi adamı bırak yatsın yerde Sabri 90 dakika ayakta duruyor da napıyor sankiMariano'da,Eboue'nin Madrid'e attığı gibi bir gol atarsa tamam diyeceğim.Yanlız Ercan Taner'in sesi hala kulağımda.
Eboue topun gelişine Eboue gooollll. çivi gibi çaktı,Eboue çivi gibi çaktı mükemmel bir gol Eboue.
Mario Lemina (@lemsm13) • Instagram photos and videos
Biraz Come to Galatasaray yazın beybiler
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sneijder i boşuna yazmayın kadrolara
Niye gidiyor musneijder i boşuna yazmayın kadrolara
gelecek mi önlibero
Niye gidiyor mu