Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligue 1 Türkçe‏ @Ligue1_Turkce
BİLGİ | Sebastien Corchia @GalatasaraySK kulübüne Türkiye'ye transfer olmak istemediğini bildirdi. #Ligue1

Sneijder, Galatasaray'dan gidecek gibi duruyor zaten. Bunun sebebi de anlattıkları değil, Galatasaray'ı hemen her alanda güçsüzleştiren Dursun Özbek'in bu konudaki kararlı tutumu ve Tudor'un iktidarsızlığı olacak. Korkuyorlar ikisi de. Tudor için bu konuda umutlu olmak istiyorum hala. Dursun Özbek de çapı ve kalitesi Sneijder gibi adamları yönetemeyeceği için satıyor.

Gökhan Dinç yarın ölüp bittiğiniz adamlara bunu yaparsa görürsünüz. Şike imaları yapmış bir adam yıllarca.

Sneijder'den korkuyor bütün Galatasaray düşmanları bu net.

Bir oyuncuyu baskan yönetmez Ömer, hoca yönetir.

Engin ŞİŞMAN abi farkında mısın herhangi bir yerden Sneijder ile ilgili kötü birşey duysak da yürüsek diye bekliyorsun. Bu üzücü işte. 5 yıldır da adamla ilgili en ufak kötü birşey gelmedi.

Lazio Pasalici kiralamak istiyor

di marzio

Sneijder, Galatasaray'dan gidecek gibi duruyor zaten. Bunun sebebi de anlattıkları değil, Galatasaray'ı hemen her alanda güçsüzleştiren Dursun Özbek'in bu konudaki kararlı tutumu ve Tudor'un iktidarsızlığı olacak. Korkuyorlar ikisi de. Tudor için bu konuda umutlu olmak istiyorum hala. Dursun Özbek de çapı ve kalitesi Sneijder gibi adamları yönetemeyeceği için satıyor.

Gökhan Dinç yarın ölüp bittiğiniz adamlara bunu yaparsa görürsünüz. Şike imaları yapmış bir adam yıllarca.

Sneijder'den korkuyor bütün Galatasaray düşmanları bu net.
Renkdaş içimizdeki galatasaray düşmanları da galatasarayda kalmasından korkuyorlar. Galatasarayda kalıp başarılı olmasından korkuyorlar. Zaten bizşm insanımızda kıskançlık yok mu var. Esnaf arkadaşlarını arkadaşlarını kardeşini sırtından vuran bir toplumdan herşey beklenir

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulen Liverpool bedavaya Solanke'yi almış. Turnuvada izlemiştim. Geleceği çok parlak.

Eski nobet konusunda bir iki arkadas ile bir konuda bilgi kirliligi olmustu ama isimlerini hatirlamiyorum simdi. Atletico Madrid'in transfer cezasi aldigindan dolayi Vitolo'yu transfer ettiklerini ama 6 ayligina da Las Palmas a verdiklerini soylemislerdi. Az once Sevilla kulubu Vitolo ile 2022'ye kadar yeni kontrat yaptiklarini duyurdular.

Ne anlatti, özet gecirmisin ?

şöyle dedi: Galatasaray ve sneijder 2 ay önce ayrılma konusunda anlaşmış. Menejeri sneijdere amerikadan 6.5 milyon euro luk kontrat var demiş sniejder de kabul etmiş. Sneijder de yönetimle geçen sene alacaklarına karşı o da yaklaşık 2-3 milyon bonservisini alarak gidecekmiş bu yüzden de kariyer planlaması ve tatilini uzatmış. Sonra menejer bozuntusu amerika dan bu şekilde teklifin olmadığını ama çin ile görüşeceğini sneijdere iletmiş ama teklifler yibe düşük kalmış. Bütün bunlar olurken tatiline devam etmiş ve yönetimle anlaşmaşına rağmen yeterli teklifleri alamayınca elinin güçlendirmek için aniden tatilini kesip önce paylaşıp ardından Türkiye ye dönüş ve antremana katılış kararı almış. Tüm bunlar olurken İstanbul da bile eller havaya mekanlarından eksik kalmıyormuş fotolu kanıt gösterdi yanındaki Haluk a.

şöyle dedi: Galatasaray ve sneijder 2 ay önce ayrılma konusunda anlaşmış. Menejeri sneijdere amerikadan 6.5 milyon euro luk kontrat var demiş sniejder de kabul etmiş. Sneijder de yönetimle geçen sene alacaklarına karşı o da yaklaşık 2-3 milyon bonservisini alarak gidecekmiş bu yüzden de kariyer planlaması ve tatilini uzatmış. Sonra menejer bozuntusu amerika dan bu şekilde teklifin olmadığını ama çin ile görüşeceğini sneijdere iletmiş ama teklifler yibe düşük kalmış. Bütün bunlar olurken tatiline devam etmiş ve yönetimle anlaşmaşına rağmen yeterli teklifleri alamayınca elinin güçlendirmek için aniden tatilini kesip önce paylaşıp ardından Türkiye ye dönüş ve antremana katılış kararı almış. Tüm bunlar olurken İstanbul da bile eller havaya mekanlarından eksik kalmıyormuş fotolu kanıt gösterdi yanındaki Haluk a.
o fotolu kanıtı ekrana mı gösterdi? Bu bilgileri veren kişi kim, neci?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bazi herifler var ki acayip sneijder duşmani nefret ediyolar resmen bu arkadaslar benim gozumde kuş'tur. Bole bi dusmanlik olur mu la

Galatasaray, sağ bek Mariano için Sevilla'ya ikinci teklifi yaptı. (5 milyon Euro). Transfer kısa sürede gerçekleşebilir.(Özgür Sancar)

@Engin ŞİŞMAN abi farkında mısın herhangi bir yerden Sneijder ile ilgili kötü birşey duysak da yürüsek diye bekliyorsun. Bu üzücü işte. 5 yıldır da adamla ilgili en ufak kötü birşey gelmedi.

sana göre gelmedi lakin bize göre çok şey var. Hiç bir şey olmasa bile 2 yldır yerlerde sürünen bir performans var.

sana göre gelmedi lakin bize göre çok şey var. Hiç bir şey olmasa bile 2 yldır yerlerde sürünen bir performans var.
Polemik olsun diye sormuyorum, kendim hatırlamadığım için soruyorum, ne var mesela? Dedikodu olanları da sormuyorsun, net kanıtlanmış olanları.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt