Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi geceler degerli Sneijdersporlular cumlenize rahat bir gece uykusu diliyorum

Bu sezon portaQRAL kapaklari takarken uykunuzu almis olmanizi tavsiye ederim

O Tarik haberini kim yaptiysa Allah onu kahretmesin, utanmiyor mu milletin duygulariyla oynamaya.

9a695fc6b9502078f5bd07cf66719748.png

60120c84c6ee2cf379fc6de99a323f91.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bizde hiçbirşey ölçülü değil ki adamın oğlu oluyor pipisinin fotoğrafını çekiyor..
Adam sevgilisinden ayrılıyor meyhanede ağlıyor
Yani ilginç toplumuz hal böyle olunca bu futbola sanata siyasete herşeye yansıyor uçlarda yaşayan milletiz ama seviyorum ya :D
Herşeyi doyasıya yaşıyacaksın hakkını vereceksin..

Ne alaka bunları yazdın demeyin Mariano'ya gece gece msj atan kafada ki arkadaşlar için yazdım. :D

Manchester United, Sir Alex Ferguson'un emekli olmasının ardından transferlere toplam 584.2 milyon sterlin harcadı.

Ahahahhahahaha baya bi kişi başka mariano'ya come to galatasaray yazmışlar :asd22:

sevişiyoruz demedi zaten Ömer kardeş lakin anlattıklarının yarısı doğru ise hiç bir güç sneijder i Galatasaray da tutamaz.

Sneijder, Galatasaray'dan gidecek gibi duruyor zaten. Bunun sebebi de anlattıkları değil, Galatasaray'ı hemen her alanda güçsüzleştiren Dursun Özbek'in bu konudaki kararlı tutumu ve Tudor'un iktidarsızlığı olacak. Korkuyorlar ikisi de. Tudor için bu konuda umutlu olmak istiyorum hala. Dursun Özbek de çapı ve kalitesi Sneijder gibi adamları yönetemeyeceği için satıyor.

Gökhan Dinç yarın ölüp bittiğiniz adamlara bunu yaparsa görürsünüz. Şike imaları yapmış bir adam yıllarca.

Sneijder'den korkuyor bütün Galatasaray düşmanları bu net.

Bizde hiçbirşey ölçülü değil ki adamın oğlu oluyor pipisinin fotoğrafını çekiyor..
Adam sevgilisinden ayrılıyor meyhanede ağlıyor
Yani ilginç toplumuz hal böyle olunca bu futbola sanata siyasete herşeye yansıyor uçlarda yaşayan milletiz ama seviyorum ya :D
Herşeyi doyasıya yaşıyacaksın hakkını vereceksin..

Ne alaka bunları yazdın demeyin Mariano'ya gece gece msj atan kafada ki arkadaşlar için yazdım. :D
Doğru kendimden örnek vereyim
Dün baya içtim
kızla ilişkim bittiği için gecede nerde yattım hatırlamıyorum
Şuanda balkondayım üstümdr ayıcıklı pijama var annem çekirdek getirdi onu şey ediyorum :D

Sony Z5 Premium

Şu orta saha transferleri bir an önce bitse de rahatlasak

İyi geceler Galatasaray sevdalıları...

tumblr_osunv6cxqM1w181fbo2_1280.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt