Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok tv de seyrettim gökhan ile haluk un programıydı.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

dediklerinize inanıyorum ancak bazı duygusal arkadaşlarımız hayallerindeki portakala toz kondurmak istemiyorlar o açıdan muallakta kalsınlar istemedim . yoksa dediğiniz çok mantıklı.
sneıjder istemeden onu yollamaya kalksalar çoktan ortalığı taraftar kanalıyla yıkıp atmıştı. sessiz sedasız döndüm demesi ardından GS cephesinden değişen bir şey yok denmesi durumu %100 açıklıyor .

Son düzenleme:
sneijder taraftarın onu sevdiğini biliyor ve bunu koz olarak kullanıyor. dün yaptığı paylaşımın tek sebebi de bu ve bunda da gayet başarılı oluyor. bunu düşünmemin sebebi ise yönetim ile anlaşmamasına rağmen sanki anlaşmış ve gelecek sene takımda oynamasının garantisini almış gibi paylaşım yapması.

Böylece Galatasaray taraftarının en aşağı yarısını arkasına alıyor. alttan alta yönetime bakın beni gönderirseniz bu taraftar isyan eder mesajını veriyor. bizim taraftar da bu oyuna çok güzel bir şekilde geliyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlışınız var Artun bey, taraftarın bel altı yarısı, onu göndermeye çalışan mallar

Renkdaşım sen farkında olmadan Dursun'un oyununa gelmişsin, büyük geçmiş olsun.
ben dursun'un oyununa gelmedim renkdaş. sneijder bu paylaşımı yaptıktan sonra ilk anda ben de sneijder'in gerçekten takımda kaldığını, yönetim ile anlaştığını. 1 sene daha Galatasaray için mücadele vereceğini sandım. ama sonradan bir baktım ki hiç bir yerde yönetim ile sneijder'in anlaştığına dair bir haber okumadim. Bütün muhabirler durumun aynı olduğunu paylaşımdan önce ya da sonra herhangi bir gelisme olmadığını söyledi. hiç bir gelisme yokken sneijder'in böyle bir paylaşım yapmasının tek sebebi yönetime karşı elini güçlendirmektir

3cba584818491d6af88f8fa375710c54.jpg

Hanginiz bu hahahaah

Sony Z5 Premium

beşiktaşlı gökhan mı?

Ulan bu foruma neler oluyor yaw, fbli başkanın sözü muteber sayılır, yıllarca bjk muhabirliği yapan süzme tinercinin sözleri muteber sayılır.

Ne günlere kaldık,

Günümüzde bazı şeyler süzgeçten geçmiyor maalesef.

Hani diyoruz ya medya Galatasaray'ın üstüne oynuyor diye şimdi Galatasaray taraftarı gibi bir ekmek dururken rakiplere mi oynasın?

beşiktaşlı gökhan mı?

Ulan bu foruma neler oluyor yaw, fbli başkanın sözü muteber sayılır, yıllarca bjk muhabirliği yapan süzme tinercinin sözleri muteber sayılır.

Ne günlere kaldık,
Bazı arkadaşlar çok hain ve alçakça davranıyor. Bu zavallı insanlar nedeniyle profilimi sileceğim. Fakat ceza almak adına bile transfer sezonuna kadar bunlara hakettiği gibi davranacağım.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dediklerinize inanıyorum ancak bazı duygusal arkadaşlarımız hayallerindeki portakala toz kondurmak istemiyorlar o açıdan muallakta kalsınlar istemedim . yoksa dediğiniz çok mantıklı.
sneıjder istemeden onu yollamaya kalksalar çoktan ortalığı taraftar kanalıyla yıkıp atmıştı. sessiz sedasız döndüm demesi ardından GS cephesinden değişen bir şey yok denmesi durumu %100 açıklıyor .
Benden başka kimse seyretmedi mi? Zaten buradan paylaşıldı programın saati kısa sürdü orada konuştuklarını aktardım onu da Adem kardeş sormustu.

quakerboy sneijder konusunda manipülasyon yapıyor. Sneijderi istemeyen Tudor bilmeyen kaldı mı? quaker algı kasarak tudoru bu süreçten en az zararla çıkarmaya çalışıyor, okları yönetimin üstüne çekiyor. Teknik direktör isterse oyuncu kalır.

Bir de her boku ben biliyorum diye dolaşan tipler var. O tiplerden biri ben arfa icin de bi ara en az 15 isterler diyodu. Nedense bu arkadaslar herseyi biliyo. Her konuda fikirleri var . biz bise bilmiyoruz

ben dursun'un oyununa gelmedim renkdaş. sneijder bu paylaşımı yaptıktan sonra ilk anda ben de sneijder'in gerçekten takımda kaldığını, yönetim ile anlaştığını. 1 sene daha Galatasaray için mücadele vereceğini sandım. ama sonradan bir baktım ki hiç bir yerde yönetim ile sneijder'in anlaştığına dair bir haber okumadim. Bütün muhabirler durumun aynı olduğunu paylaşımdan önce ya da sonra herhangi bir gelisme olmadığını söyledi. hiç bir gelisme yokken sneijder'in böyle bir paylaşım yapmasının tek sebebi yönetime karşı elini güçlendirmektir

Sneijder'e uygulanan mobbing hakkında ne düşünüyorsun?

Mesela ben sana yavşak desem beni rapor eder misin

Ersin bugün sağ tarafından mi kalktın bu kadar yumuşak konusmazdin hayret ? Seni alkoliklikle ozdestirmedim, normal bir halk ağzı ile yazdım hani deriz kafan mi güzel diye onun gibi düşün çok dert etme?

Mustafa abi o konuda şöyle bir durum var bence. Mariano, Kadarabek'ten daha iyi bir oyuncu. Kadarabek iyi bir bek. Bence Corchia kadar bek. Ama bana sorarsan 6 milyon bizim Kadarabek için verebilceğimiz bir para değil. Mariano'nun yaşı var ama bu adam benim izlediğim kadarıyla öyle 1-2 senede bitecek adam değil. Cafu, Alves gibi ileri yaşlara kadar oynayabilir. Kadarabek 3-4 milyona oluyorsa ne ala ama 6 milyon ederinin iki katı. Yoksa ben de beğenirim. Tek eksiği ise Darida gibi level atlayamaması.

Tahminlerimiz doğrultusunda level atlamış olsalar zaten 6 filan değil, bizim ilgilenemeyeceğimiz fiyatlara çıkarlardı bu adamlar. Ancak kulüp bünyesinde bu tür futbolcuları takip eden birimler olmalı, istatistiklerini, karakter yapılarını filan izleyip rapor sunmalı. Biz Real-Manu değiliz ki kariyer hiti yapmış adamları alabilelim...

Dediğim gibi, Kaderabek' in beni en çok cezbeden tarafı komple futbolcu özelliklerine sahip olması; ne pahasına olursa olsun alınsın derdinde değilim, her meta fiyatıyla değerlendirilir elbette...

Vay anam vay ben böyle bir nefret görmedim hayatimda. Resmen insanlarin iclerine islemis en derinden köpürdeye köpürdeye nefret ediyorlar Sneijder den.

Yazik gercekten yazik.

Yalnış oldu kusura bakmayın yönetici arkadaşlar.

Son düzenleme:
Ersin bugün sağ tarafından mi kalktın bu kadar yumuşak konusmazdin hayret ? Seni alkoliklikle ozdestirmedim, normal bir halk ağzı ile yazdım hani deriz kafan mi güzel diye onun gibi düşün çok dert etme?

Sol tarafından diyecektin sanırım. çok enteresan bi arkadaşın. Yarın yorucu bir gün olacak. İyi geceler cümlwten

sneıjder istemeden onu yollamaya kalksalar çoktan ortalığı taraftar kanalıyla yıkıp atmıştı. sessiz sedasız döndüm demesi ardından GS cephesinden değişen bir şey denmesi durumu %100 açıklıyor .
peki canım kardeşim, sen bu kişilerin dediklerine inanıyorsun, Engin kardeşim bu kişilerden kastım sen değilsin yanlış anlama, eyvallah saygı duyuyorum, herkes neye inanacağına kendi karar verir en nihayetinde. Ortada net kanıtlanmamış bir durum var, hepsi şu anda varsayım, dedikodu, çünkü ortada anlatılan bazı teklif dedikoduları, ekrana verilmeyen, ne zaman çekildiği kanıtlanmayan görüntüden başka bişey yok sonuçta. Bunun üzerinden sneijderin kalmasını istediğini belirten taraftarlara duygusal, toz kondurmayan, gibi etiketler yapıştırıyorsun ki birazda iğneleme var diye düşünüyorum bu kelimeler de. Peki senin inandığın dedin bu bilgilere, Sneijderin gitmesini istemeyen taraftarların inanmama hakkı yok mu? Sonuçta adam sadece bişeyler anlattı, görüntü olduğunu iddia etti ama ortaya net bir kanıt koyamadı.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt