Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yonetimle simdiye kadar olan her sey bize zarar verdi, oldukca da isteyerek yapildi. Neden sanki diyorsun?

Isteyerek zarar veriyorlar. Bu kadar net

Bir umut amatörlüğüne veriyorum. Başımızda bize düşman biri olduğunu bilmek canımı yakıyor.

Ben buna saygı duyarım, kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama ne olursa olsun kantarın topuzunu kaçırmamak lazım, bu hem forumda ki iki taraf için, hem taraftarlar tarafından futbolcularla karşı yapılanlar için hemde şu anda yönetimin sneijdere karşı yaptığı ve belkide sneijderin yönetime karşı yaptıkları için geçerli.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Futbol u güzel kılan bu zaten entrika hainlik para her şey var normal bunlar.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Dünya futbolunda yanlış bilmiyorsam 10 numara oyun kurucudur, yaratıcıdır, takımın en önemli oyuncusudur mantığında oynayan büyük takım yok. Orta sahalar oyun kurar, hücum oyuncuları skor yaparlar. Ve hemen hemen her takımın karakteristik oyun sistemi vardır; Arsenal, Juventus, Barcelona, Bayern Munih... 10 numara yıldız oyuncudur, taraftarlar en çok onu sever, tüm takım ona bağlı oynar kafasından ülke futbol taraftarı olarak bir an önce kurtulmak lazım.

siz gerçekten yönetimin izni, bilgisi olmadan, sneijderin floryaya girebileceğini mi inanıyorsunuz?

Bu Ateş üfleyerek sönmez
sözleşmeli oyuncusuna yönetim tabiki antreman için izin verecek. adam gidip uefa'ya şikayet etse kapı gibi sözleşmem var, calismama izin vermiyorlar dese hem rezil oluruz hem de bir tomar ceza yeriz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alper potuk Emre Belezoglu takasında anlaşma sağlanmış

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Adam gitmiyorum derse kalacak 1 sene dahakapı gibi sözleşmesi var.. Kalacaksa kullanacaksın bu adamı başka yolu yok.. Bir de demişler ki alacaklarından feragat et.. Dursun denen arkadaş bugün Ppoint oteli gitsem bir gece ücretsiz kalmak istiyorum desem ne der acaba.. Bildiğin iş kanununda mobbingtir bunun adı, basına kötületmekte buna dahil..

LR23wEhv

Forumun girişine asılması gereken bir eser.

alper deli dana gibi koşuyor çok beyinsiz zamanında bize gelse bambaşka kariyeri olabilirdi ama

Bakın abiler,Sneijder'i ben de çok seviyorum,geçen sene de kötü değildi bence bana göre,gitmesini hiç istemiyorum.Her yerde savundum,bunlar ayrı.Ama şu durumda Sneijder %100 suçsuzdur diyemiyorum,en iyisi olayların sonunu ve açıklamaları beklemek.

sözleşmeli oyuncusuna yönetim tabiki antreman için izin verecek. adam gidip uefa'ya şikayet etse kapı gibi sözleşmem var, calismama izin vermiyorlar dese hem rezil oluruz hem de bir tomar ceza yeriz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu daha önce yapıldı Türkiye'de ama o işin teknik tarafı. Bu yönetimin bu işi daha kamp baslamadan halletmesi gerekmiyordu.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Forumun girişine asılması gereken bir eser.

Yaw bos yapma Vasfi

Melo'nun konusuna gir bak, bir tane olumlu yorum yapan var mi, melo son senesinde iyi miydi, yerine donk copu alindi o ayri bir konu

Bruma konusuna gelince, adam zaten kendisi gitmek istedi, sen boyle genc ve buyuk potansiyeli olan oyuncuyu kadroda tutamazsin, gecen sene psv'den teklif gelince gitmek istedigini soylemis biri

Mariano-Feghouli-İmbula yapmalıyız İmbula'ya 2 yıl kiralık 5m verilse bile için yanmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt