Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün bir arkadaş ıslak imzayı atti diyordi feghouli için
Hatta yönetimin haberi var diyordu
Nerde feghouli bir sorun bi zahmet

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sol beke strinic gibi def ağırlıklı bir adam gelebilir bu hamleden sonra , mariano çıkınca 3. stoper gibi davranacak vs zaten yasin bindiren beke pas vermiyor

Çeptalk

Sabri-Yasin'den Mariano-Feghouli'ye geçiren Allah için bugün ne yaptın? :asd22:

Son düzenleme:
Alper mariano görüp görebileceğimiz en iyi beklerden
Sevilla etiketi bile yeter nasıl oyuncu olduğunu
Bjk pepeyi sırf marka değeri ve fırsat transferi olduğu için aldı
Tete için neler dediğimi az çok biliyorsun
Şansımızı denedik adam yedekti
Zaten oynasaydı hiç şansımız olmazdı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada Mariano'ya laf edilmiyor zaten benim yorumlarin ortada. Buradaki planlamadan bahsetiyorum cok tuhaf ve hatta bana gore sacma. Her transfer edilmesi gereken mevkilere 1. 2. 3. diye alternatifler olacak elbet. Ama birinci hedef 20 yasinda, o olmazsa digeri 30 yasinda olmasi benim futbol mantaliteme ters. Benim derdim bu aslinda. Dogru bir strateji goremiyorum, yoksa oyuncuyu bireysel olarak ele alsak iyi oyuncu zaten onu her defasinda soyluyorum.

Youtubede Real - Sevilla maçından geliyorum. Mariano çok iyi transfer. İlk yılındaki eboue katkısı bekliyorum

Geriye feghouli kaldı o da açıklansa da artık orta sahaya yoğunlaşsak.

Mariano'yu kim elestiriyor? Kotu oyuncu alirsan yasi fark etmez bence iyi okuyup dogru algilamak lazim yorum yapmadan once.
Sen tempolu ve dinamik oyun oynayacagiz diyorsan aldigin oyuncularin cogu 30 yas barajinda olamaz. Olursa kendini kandirmis olursun teknik direktor olarak.

juventus 29 yas ortalama ile oynuyor. yasa cokta takılmayın. 31-32 lik adamda dinamik futbol oynayabilir. bu oyuncunun yapısı ile alakalı.

selcuk yapısındaki adamlar ise 30'dan sonra emekli olur.

kaliteli adamlardan bahsediyorum bende. mairano nokta transfer net 3 sezon üst seviye oynar. gomiz cok deneyimli bir st ve fizik olarak iyi durumda, keza gomiz kalitesinde bir genc bulamazsın. tabi yanına alternatfi olarak genc alınabilir, keza mariano ile birlikte linnes üst seviyelere cıkabilir.

belhanda-maicon-serdar/ahmet- gelirse;feguli-konop genc oyuncular.

merkeze bir adet genc dinamo alırsak ne ala, yanınada venkör ki venkör'de genc sayılır.

bu sezon evvela deneyimli ve fizik olarak sağlam oyuncularla sampiyonlugu kopartalım, seneye muhakkak gencler gelmeye baslar, deneyimli oyuncularla kaynasır, ondan sonraki sezonda gencler sahneye cıkar. bir anda olmuyor malesef. bruma-telles-linnes-carole-sinan bunların hepsi kaliteli oyuncular ama pişme dedigimiz olay cok zaman alıyor, bu sezonda o zamanı genclere vermemiz hata olur.

Portekize gitse neyse de Lyon yanlış bir tercih.

Bence doğru değil düşüncen Beşiktaş istese Tete'yi alabilirdi çünkü adamlar son 5 yılı gösterip vizyon sunuyorlar artı CL faktörü oluyor. Sen ne sunuyorsun 10 farklı hoca 3 farklı başkan vs vs.

Beşiktaş ın alabildiği tüm adamlar kendi takımında gözden çıkarılmış ya da düşüşte olan adamlar. Şampiyonlar ligi faktörü de bunu değiştirmiyor. Çünkü gelecek adam biliyor ki kargalar avrupada en fazla 6 maç yapacak ve ligine geri dönecek o yüzden saydığım kriterler dışındaki adamlar gelmez kargalara. Kargaların tek şansı Şenol Hoca. Elindekini kullanmayı iyi biliyor. Kargaların genç diye alıp yatırım yaptığı herkes ellerinde patlamıştır buna son alınan markoviç midir nedir stoper de dahil...

Mariano-Strinic-Lemina-Feghouli gelecek
Sneijder kalacak
Tudor komutan önderliğinde Champ olacağız

Fegulii geliyor arkadaşlar

Seni lappur lupur şappur şuppur yer yalarım dondurmam.

Yas ilerledikce oyuncular hantallasiyor tabiki, sen 32 yasindaki Ronaldo ile 26 yasindaki Ronaldo'yu bir tutabiliyormusun fizik olarak? Ayni durum. Gencler daha cok kosar genelde.
Koşmak var boş koşmak var. O zaman Potuku alıp ortasahada koşturalım. Tempoyla koşmayı karıştırmayın lütfen. Tempo deyince sadece koşmak anlaşılmasın

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadro planlamasında beklerden biri, orta sahalardan biri, forvet, stoper ve kaleci 30+ yaş olabilir. Yaşa takilmayin bu kadar. Bjk kadrosu bizden daha yaşlı.

DoNk denen Gamsız başka bir donk izleyecekler diyor. Bu herif kalırsa orta saha göbeğinde Bam 3 lüsü var demektir.

Keita arda kewelle Baroslu süper hücum hattını Bam 3 lüsüyle oynattık 5. Olduk

Belhanda feghouli gomisli hücum hattını selçuk donk tolga ile mi oynatacağız. Bir tolga yama olur defansif açıdan. Diğer 2 sinin kendine Hayrı yok. Ha 1 oyuncu gelecek ama işimiz zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt