Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevilla taraftar forumlari kayniyor su anda baya öfkeli adamlar

mariano avrupa birligi disindan olmasa en fazla kramponunu alirdik, sadece Ispanya'daki sinira takildigi icin satildi.

Mariano da bittigine gore ilk 11e yapilacak 3 onemli transfer kaldi:

Orta saha
Sol bek
Sag kanat

Mariano guzel transfer bence ama anlamadigim baska bir nokta var.

Tete'ye resmi teklif yapiyoruz, adam 21 yasinda. Bugun Mariano'ya teklif yapiyoruiz bu da 31 yasinda. Aralarinda 10 yas fark bu da tuhaf bir transfer/kadro planlamasi bana gore.
Kalite >yaş. Genç kaliteli oyuncuları da kolay kolay alamıyoruz maalesef.
No Name ya tutarsa olur ancak.

DoNk denen Gamsız başka bir donk izleyecekler diyor. Bu herif kalırsa orta saha göbeğinde Bam 3 lüsü var demektir.

Keita arda kewelle Baroslu süper hücum hattını Bam 3 lüsüyle oynattık 5. Olduk

Belhanda feghouli gomisli hücum hattını selçuk donk tolga ile mi oynatacağız. Bir tolga yama olur defansif açıdan. Diğer 2 sinin kendine Hayrı yok. Ha 1 oyuncu gelecek ama işimiz zor
ne desin adam cok kotu oynayacagim bu sene gonderin beni mi desin ?

TRANSFER | Bayern Münih, Real Madrid'den James Rodriguez'i 2 yıllığına kiraladığını duyurdu.

Sağlam fazla çıkmayan bi sol bek olursa zaten kono da olsa olur.. Ama sol bek linnes ve Carole diyolarsa Feghouili şart oğlu şart .. zaten sağ ayaklı forvet için en önemli kanat sağ tarafdır SAğ kanattan gelecek ortalara tekde daha ii vurur

yok ileride cıksın, kademe yapmasınıda bilsin. mariano komple bir sağ bek, bir bekten bekledigin hemen her seyi yapabilir. bu tarz bekin önünde oynayan kanat daima rahat eder.

keza linnes-carole nin gelisimi acısından da kaliteli iki bek şart. linnes-carole de üzerinde durulması gereken bekler. ben ikisinden de gelecekte faydalanacagımızı düsünüyorum.

Koşmak var boş koşmak var. O zaman Potuku alıp ortasahada koşturalım. Tempoyla koşmayı karıştırmayın lütfen. Tempo deyince sadece koşmak anlaşılmasın

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yasli takim olmamaliyiz yoksa senelerdir yapilan hatalardan ders cikartmamis oluruz sonra Riva ve Florya'yi satmak zorunda kalirsin. Bu donemde artik oyuncu satmasini da bileceksin Podolski nin dedigi gibi. Yasli takimin gelecegi olmaz, kimseyi de satip para kazanamazsin. Takimin yas ortalamasi dusmeli ve yapilan transferlerin arasinda mutlaka 1-2 tane 25 yas alti oyuncu dahil edilmeli. Yoksa hic akillanmadiginiz ortada olur net.

Burada Mariano'ya laf edilmiyor zaten benim yorumlarin ortada. Buradaki planlamadan bahsetiyorum cok tuhaf ve hatta bana gore sacma. Her transfer edilmesi gereken mevkilere 1. 2. 3. diye alternatifler olacak elbet. Ama birinci hedef 20 yasinda, o olmazsa digeri 30 yasinda olmasi benim futbol mantaliteme ters. Benim derdim bu aslinda. Dogru bir strateji goremiyorum, yoksa oyuncuyu bireysel olarak ele alsak iyi oyuncu zaten onu her defasinda soyluyorum.
Böyle adam için değer üstelik oynayıp geliyor
Planlama konusunda yüz yüz katılıyorum
Zaten tete de planlama acısından uygundu olmayınca corhia olmayınca mariano

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli yatti diye birsey yok sallamayin

Dun beinsports transfer programda spiker puruzler var dedi yanindaki yorumcu da evet ama olma ihtimali var, ya konoplyanka da feghouli dediler

Tarık Çamdal, 4.5 milyon euro Mariano Ferreira, 4.6 million

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt