Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghulinin hayal urunu oldugunu medya uydurmasi oldugunu basindan beri diyoruz

adam takimda kalacak snodgrass gidiyor

tekrar koyuyorum fotoyu,nevzatı ve ali naciyi bekleyelim
DEZaPmDW0AE0KEI.jpg:large

Ben Belhandaya 10 değil, gerekirse Feghouliye 10 milyon verirdim. Bu Belhanda ne alaka hala anlamadım.

Misafirler içindeki hanımlara sesleniyorum lütfen üye olun ve beni daha fazla bu kıllı heriflerle muhattap etmeyin lütfen.

Slavia Prag'ın Tarık'a 4,5 M verdiği gibi bi haber okuyan duyan var mı?

Schalke Amine Harit diye bir oyuncu aldı. Ofansif bölgesinde her yerde oynayabiliyor bu hızlı ve tekniği iyi olan oyuncu.

Böylece Konop zu Galatasaray transferi daha olası.

533.jpeg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Feghuli super topcu abi sana findik fistik gibi adami niye 2-3e bize versinler bunlar kerizmi

Snodgrass gitse de feghouli'nin önünde antonia var west ham inanılmaz geniş kadrosunda zor yer bulur :oley:

zaten as kadroda

arnatunovic lozano antonio

hernandez

yapıp sondgrassi yedege yazdılar.feghouliyi kadroya dahil etmiyorum dedi bugün bi westham hesabı.

Yaw biliç cikip gstvye röportaj verse "feguliyi satmıyorum ula, yok size feguli falan" dese hala ali naciye nevzada inanacaksiniz. Adam gelmiyor işte. Bu kadar.

Schalke Amine Harit diye bir oyuncu aldı. Ofansif bölgesinde her yerde oynayabiliyor bu hızlı ve tekniği iyi olan oyuncu.

Böylece Konop zu Galatasaray transferi daha olası.

533.jpeg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Geçenler de bu transfer olursa konop'u bırakabileceklerini söylemişlerdi feghouli gelecek konop gelirse çok mu lüks olur yoksa tam tersi forma savaşını mı arttırız bence feghouli, sneijder, belhanda, konop 4 ünden her maç 3 üne şans verilir hem de forma savaşı zirve yapar :oley:

Hala adama traoreye salça olmamamız beni üzüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt