Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş amacın ne gelmiyo tamam madalya mı verelim niye 2 bir mesajda seni okumak durumundayız tamam haklısın gelmiyor, en büyük sensin.Yaw biliç cikip gstvye röportaj verse "feguliyi satmıyorum ula, yok size feguli falan" dese hala ali naciye nevzada inanacaksiniz. Adam gelmiyor işte. Bu kadar.
Nevzat DindarOnaylanmış hesap @nevzatdindar 20 sa.20 saat önceDaha fazlatekrar koyuyorum fotoyu,nevzatı ve ali naciyi bekleyelim
![]()
Gorucez sergencim. Hayal satmayın, insanların duygularıyla oynamayın. Bak su anda 1000 kişi burayı takip ediyor. Ayıptır, günahtır. Etmeyin.abi gereksiz kasıyonuz ya.relax![]()
Feghouli/Konop dan BIRISI gelirse öp ve başına köy renkdaşGeçenler de bu transfer olursa konop'u bırakabileceklerini söylemişlerdi feghouli gelecek konop gelirse çok mu lüks olur yoksa tam tersi forma savaşını mı arttırız bence feghouli, sneijder, belhanda, konop 4 ünden her maç 3 üne şans verilir hem de forma savaşı zirve yaparley:
Nevzat DindarOnaylanmış hesap @nevzatdindar 20 sa.20 saat önceDaha fazla
Feghouli için West Ham ile anlaşma tamam.. futbolcu tatilde o yüzden süreç ağır işliyor.. Galatasaray cephesi transferde sorun görmüyor..
Görüşmelerin uzadığını Nevzat söylemişti zaten
Gomis ve Belhanda transferleri de uzun sürmüştü
Gorucez sergencim. Hayal satmayın, insanların duygularıyla oynamayın. Bak su anda 1000 kişi burayı takip ediyor. Ayıptır, günahtır. Etmeyin.
yav git geçen gördük foruma üye olan kızların neler yaptığınıMisafirler içindeki hanımlara sesleniyorum lütfen üye olun ve beni daha fazla bu kıllı heriflerle muhattap etmeyin lütfen.
Murat, bütün haber kaynaklarında tersi yazıyor, senin kaynağın ne renktaş?Yaw biliç cikip gstvye röportaj verse "feguliyi satmıyorum ula, yok size feguli falan" dese hala ali naciye nevzada inanacaksiniz. Adam gelmiyor işte. Bu kadar.