- 31 Aralık 2015
- 14.584
- 9.515
- 1.588
Forumdaki kuşlar hariç herkese iyi geceler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mariano-Feghouli-İmbula yapmalıyız İmbula'ya 2 yıl kiralık 5m verilse bile için yanmaz
Yaw bos yapma Vasfi
Melo'nun konusuna gir bak, bir tane olumlu yorum yapan var mi, melo son senesinde iyi miydi, yerine donk copu alindi o ayri bir konu
Bruma konusuna gelince, adam zaten kendisi gitmek istedi, sen boyle genc ve buyuk potansiyeli olan oyuncuyu kadroda tutamazsin, gecen sene psv'den teklif gelince gitmek istedigini soylemis biri
Yaw bos yapma Vasfi
Melo'nun konusuna gir bak, bir tane olumlu yorum yapan var mi, melo son senesinde iyi miydi, yerine donk copu alindi o ayri bir konu
Bruma konusuna gelince, adam zaten kendisi gitmek istedi, sen boyle genc ve buyuk potansiyeli olan oyuncuyu kadroda tutamazsin, gecen sene psv'den teklif gelince gitmek istedigini soylemis biri
internet paketi bitmediyse suan medyadaki haberleri okuyup twit hazirliyordurnezvattan haber yokmi ?
Dünyanın her yerinde bu böyledir.Oldu alacaklarını da verelim üstüne bu sene alacağını da verelim üstüne bonservisini de bedava verelim.Tamam adamı seviyor olabilirsiniz de o kadar da değil.Ya alacaklarını bırakır bonservisini alır gittiği yerden artık imza parası mı alır maaşının üstüne mi ekletir bilemem ya da doğru dürüst çalışıp takıma dahil olacaksa olur olmazsa da sene sonu gider.Zaten tamam ben alacaklarımı istemiyorum verin bonservisimi demiş olsa çoktan yollar ayrılmış olurdu.Büyük ihtimalle çıkan haberler doğru.Hem alacaklarını hem bu senenin parasını hem de bonservisini bedava istemiş olmalı.Yoksa çoktan gitmiştiAdam gitmiyorum derse kalacak 1 sene dahakapı gibi sözleşmesi var.. Kalacaksa kullanacaksın bu adamı başka yolu yok.. Bir de demişler ki alacaklarından feragat et.. Dursun denen arkadaş bugün Ppoint oteli gitsem bir gece ücretsiz kalmak istiyorum desem ne der acaba.. Bildiğin iş kanununda mobbingtir bunun adı, basına kötületmekte buna dahil..
internet paketi bitmediyse suan medyadaki haberleri okuyup twit hazirliyordur

Yönetim Bonservis istemişte olabilir, hepsi varsayımDünyanın her yerinde bu böyledir.Oldu alacaklarını da verelim üstüne bu sene alacağını da verelim üstüne bonservisini de bedava verelim.Tamam adamı seviyor olabilirsiniz de o kadar da değil.Ya alacaklarını bırakır bonservisini alır gittiği yerden artık imza parası mı alır maaşının üstüne mi ekletir bilemem ya da doğru dürüst çalışıp takıma dahil olacaksa olur olmazsa da sene sonu gider.Zaten tamam ben alacaklarımı istemiyorum verin bonservisimi demiş olsa çoktan yollar ayrılmış olurdu.Büyük ihtimalle çıkan haberler doğru.Hem alacaklarını hem bu senenin parasını hem de bonservisini bedava istemiş olmalı.Yoksa çoktan gitmişti
Tudor yaptıMark Hughes ve Imbula örneğinden başka bir örnek daha geldi aklıma. Bu sene 33.haftada Mourinho Chelsea karşısına Ibra'yı yedek oturtturup sezon boyu oynamadığı 3'lü savunmayla çıkarmıştı. 3'lü savunmada da Darmian, Rojo gibi bek orjinli 2 oyuncu vardı. Lider Chelsea'yi 2-0 yendiler beklenmedik şekilde. Baya da iyi oynayarak kazanmıştı Mourinho. Bu denemeyi Türkiye'de hiçbir teknik direktör yapamaz mesela.
Tudor yaptı
Bu Ateş üfleyerek sönmez