Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarı kırmızılılar orta saha oyuncusu Sofiane Feghouli için yaptığı görüşmelerde ise henüz bir sonuca varamadı.

Yönetim Cezayirli futbolcunun transferinde pürüz çıkmasının ardından rotasını yeniden Bundesliga'ya çevirdi.

Schalke 04'ün, Nantes forması giyen Amine Harit ile anlaşma noktasına gelmesi sonrası Galatasaray da Yevhen Konoplyanka için yeni bir teklif yapacak.

Sarı kırmızılılar orta saha oyuncusu Sofiane Feghouli için yaptığı görüşmelerde ise henüz bir sonuca varamadı.

Yönetim Cezayirli futbolcunun transferinde pürüz çıkmasının ardından rotasını yeniden Bundesliga'ya çevirdi.

Schalke 04'ün, Nantes forması giyen Amine Harit ile anlaşma noktasına gelmesi sonrası Galatasaray da Yevhen Konoplyanka için yeni bir teklif yapacak.

dünkü haberin kopyası.
DEZaPmDW0AE0KEI.jpg:large

niyeyse Feghoulinin daha faydalı olacağını düşünüyorum Konoplyankaya göre...

96 milyon dolar kredi çektiler pepe imza töreninden hemen sonra.
sorsan çok paraları var ama kredi peşinde koşuyolar :)
durumları çok vahim ama medya üstlerine gitmiyor fazla.

kadrolarındada bi bk yok hocam. yıllardır aynı kadro ile oynamanın avantajı ve şenol günes faktörü var.

atiba-oguzhan falan bizde olsa ıslık yer.

Uzun süredir ligle ilgili tahminlerimde yanılmadım. Son 15 yıla bakarsam Tudorun şampiyon olma ihtimali yüzde 3 falan, onun yerine gelecek adamla şampiyon olunabilir bu sezon anca.

Tudor şu devrimi bi yapsında isterse ölsün devrim yolunda.. Sabri Balta Semih Tarık vs vs vs kusursuz bi temizlik yapıyo eğer takımı istediği gibi kurar çalıştırrısa adam gibi maçlar izliyeceğimizi tahmin ediyorum.. Ha olmazsa bile adam gibi bi kadro yeni gelene kalır.

westham düsünmüstür, bu adamlar belhandaya 10 verdi biz niye 4,5e satalim diyordur :D

konoplyankayı unutun,sneijder giderse olur anca.ayrıca feghouli sag kanat-kono sol kanat.haber saçma olmuş.

sağlam bir kadro kuralım yeter, forma otomatikmen sampiyon olur zaten.
O mevzu öyle değil, basit düşünüyorsunuz.

Forma winner takım olduğunda şampiyon olur. 2006 - 2008 - 2015 gibi şampiyon olmuş oyuncuların olduğu kadrolar son haftaları iyi yönetir. Bizim şu sezonki durumumuz 2011-2012ye benziyor ve işimiz zor.

Bir de bek, orta saha ve santrafor ligi bizimkisi bu mevkilerdeki sıkıntı çözülmeden işimiz çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt