- 12 Haziran 2015
- 36.203
- 31.891
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bein Feghouli de pürüz çıkmış diyor. Ulan harbi sinir hastası edecekler. Bıktım ya
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sarı kırmızılılar orta saha oyuncusu Sofiane Feghouli için yaptığı görüşmelerde ise henüz bir sonuca varamadı.
Vincent Aboubakar;
23 Kasım: "Porto'ya asla geri dönmeyeceğim"
11 Temmuz: "Porto'ya döndüğüm için mutluyum"
Feghouli konopu donunda sallar. Kono ergen gibi bişeyKonop gelebilir diyor bein, oda iyi![]()
Uzun süredir ligle ilgili tahminlerimde yanılmadım. Son 15 yıla bakarsam Tudorun şampiyon olma ihtimali yüzde 3 falan, onun yerine gelecek adamla şampiyon olunabilir bu sezon anca.
Sarı kırmızılılar orta saha oyuncusu Sofiane Feghouli için yaptığı görüşmelerde ise henüz bir sonuca varamadı.
Yönetim Cezayirli futbolcunun transferinde pürüz çıkmasının ardından rotasını yeniden Bundesliga'ya çevirdi.
Schalke 04'ün, Nantes forması giyen Amine Harit ile anlaşma noktasına gelmesi sonrası Galatasaray da Yevhen Konoplyanka için yeni bir teklif yapacak.
Feghouli konopu donunda sallar. Kono ergen gibi bişey
96 milyon dolar kredi çektiler pepe imza töreninden hemen sonra.
sorsan çok paraları var ama kredi peşinde koşuyolar
durumları çok vahim ama medya üstlerine gitmiyor fazla.
Uzun süredir ligle ilgili tahminlerimde yanılmadım. Son 15 yıla bakarsam Tudorun şampiyon olma ihtimali yüzde 3 falan, onun yerine gelecek adamla şampiyon olunabilir bu sezon anca.
Bein Feghouli de pürüz çıkmış diyor. Ulan harbi sinir hastası edecekler. Bıktım ya
O mevzu öyle değil, basit düşünüyorsunuz.sağlam bir kadro kuralım yeter, forma otomatikmen sampiyon olur zaten.
Oynadığı futbol konuşmuyorTaliscanin esek gibi bağırmasından bizene adam efsane oynadı bu yıl inkar eden futboldan anlamıyordur.