Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olumsuzluk yok abi yav.kulübü ile anlaşma tamam.ispanyol medyası da 5 milyona işin bittiğini söyledi.futbolcu ile imza parası+bonuslar görüşülyo.dün ali nacinini sitesi de menajerle masaya oturcagımızı söyledi.
cuma gününe kadar davet edilmiş menajeri cumaya kadar gelip görusulecekmis galiba

31 yaşında adama 4.5 vermek nedir ya seneye sözleşmesi bitiyordu bir de.

Fena adam değil ama önüne Fegho gelir ve uyum sağlarlarsa güzel işler olur.

ne dedim feghouli dün akşam bitecek galiba dedim.haberi bugün aldık.ben her dk takip ediyom haberleri.relax.:D

sofyan west hamdan alacağı 3 milyon imza parasını bizden talep ettiyse tabii ki tranfer çıkmaza girer

bonservisini 3e indirsin west ham 1 yıllık imza parasını verelim yok öyle keriz silkeleme

Çeptalk

Adam gibi kadro olup olmadığını göreceğiz zira çok para harcıyoruz karşılığı gelmezse kötü.

Bir de geçen yıl Riekerink için de söylendi bunlar çöpler temizleniyor diye bence bunlar hocadan ziyade yönetim hamleleri. Bu adamlardan hayır gelmeyeceğini anlamak zor değil. Semih konusu ayrı ama ona teklif gelmese kulüpte kalacaktı.
Adamlardan hayır gelmeyeceğini her hoca biliyodur da yapabilmek mesele.. Sabriyi ön kapıdan kovuyon yöneticinin referansıyla arka kapıdan giriyo bacadan atıyon başka bi şekilde pencereden giriyo.. Sabri gibi yıllarca takımda kalan yerlilerin klasik kökleşme faaliyetleri olur hep kökünden temizlemek önemli bunu hocamı yaptı yönetim mi yaptı bilemem ama kim yaptıysa bravo..
Riekering 3 4 haftaöle bi bıçak vurmaya kalktı sonra hemen çarkedip oyuncuların eline verdi ipleri.. İnşallah transferler uyum sağlar hepsi başarılı omuş oyuncular uyum sorunu çekmelerse ya da takımda uyumsuzluk olmazsa tutacak gibi bu seferkiler

Elinde tecrübeli adam yoksa bu ligde hocasız şampiyon olamazsın. Hele de Tudor gibi baskın, dediğim dedik bir adamla imkansız.

Aynı sezon içinde Prandelli ve Hamza ile olanlar buna iyi bir örnek.

prandelli-hamza nın transferleri ile igor'un transferleri bir degil.

igor hem kaliteli hemde fizik olarak sağlam topcular aldırıyor. hamza capsız topcu aldırıyordu, prandelli nin ise aldırdıgı adamlar tatile gelmis gibiydi.

sofyan west hamdan alacağı 3 milyon imza parasını bizden talep ettiyse tabii ki tranfer çıkmaza girer

bonservisini 3e indirsin west ham 1 yıllık imza parasını verelim yok öyle keriz silkeleme

Çeptalk
4,5 bonservis 3 milyon imza parası senelik 3 milyon garanti ücret fazla olur.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarbi-Yasin sağ kanadından Mariano-Feghouli sağ kanadına geçiş :o

After playing for Bordeaux and Sevilla, Mariano is ready to start the next chapter of his career in Turkey. In fact Galatasaray have reached a deal to acquire the Brazilian defender born in '86 for €4.6 million. Mariano who was represented by agent Marcelo Robalinho will sign a three year deal. (Di Marzio)

Hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt