Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera

mariano maicon ozan (toloi) durmusi

hımmmmm

Bonservisi 4.6m

Gayet uygun bence, Mariano seviyesinde bir bek en az 7-8m

mariyano tip olarak baya mütevazi duruyor
hafiften ameleye benzedigi icin olabilir sanki

Adamlardan hayır gelmeyeceğini her hoca biliyodur da yapabilmek mesele.. Sabriyi ön kapıdan kovuyon yöneticinin referansıyla arka kapıdan giriyo bacadan atıyon başka bi şekilde pencereden giriyo.. Sabri gibi yıllarca takımda kalan yerlilerin klasik kökleşme faaliyetleri olur hep kökünden temizlemek önemli bunu hocamı yaptı yönetim mi yaptı bilemem ama kim yaptıysa bravo..
Riekering 3 4 haftaöle bi bıçak vurmaya kalktı sonra hemen çarkedip oyuncuların eline verdi ipleri.. İnşallah transferler uyum sağlar hepsi başarılı omuş oyuncular uyum sorunu çekmelerse ya da takımda uyumsuzluk olmazsa tutacak gibi bu seferkiler
Sistemsizlik meselesi bu yani algıyı yönetmek lazım. Kaç tane adam yolladık biz Hasan gitti 33 yaşında, Korkmaz gitti vs vs.

Planlama yapılmadığı için çıkıyor bu sıkıntılar ama Sabrinin arkası sağlam olur bu normal çünkü Eboue dışında kimse kesemedi adamı bu yönetimlerin yanlış oyuncu tercihinden ama bunu anlatamazsın insanlara. Mesela bana sorarsan Emreyi asla yollamazdım Fenerde yönetici olsam ama Pereira ile Terraneo yolladı adamı çat diye yeri doldu mu hayır?

Mesela bu yıl göreceğiz kaç yabancı kaç yerli olacak takımda üstüne nasıl sözleşmeler yapılacak yaş ortalaması ne olacak. 4 yılda bir takımı yüzde 50 seviyesinde yenilemek gerekir eğer her yıl yüzde 10luk doğru değişimler yapamıyorsan.

David Amoyal @DavidAmoyal

Absolutely love Turkish Twitter- will never forget night almost everyone in Istanbul tweeted me "Ibra zu Galatasaray?"

:D

Bonservis maaş muhabbeti yapmayalım boşuna, onlar içinde bizim içinde iyi bir transfer... 2 sezon üst düzey, ek olarakta 1 sezon iyi performans rahatlıkla alınacaktır.

Francesco Acerbi transferi ne oldu bilmiyorum ama eğer şimdi transfer olmazsa devre arası kesin olarak anlaşmamız lazım Acerbi ile

Klübü ile anlaşabilirsen cuzi bir ücret ile devre arası alırsın = Klübü ile anlaşamazsan sözleşmeni imzalar yazın alırsın adamı

1437385229005.jpg

adam geliyor

tinerciler yıllar önce vanspordan erkan diye bir sağ bek almışlardı.
tipini ona benzettim biraz :)

haluk yürekli dün ikisi de bitti demedi mi
ben o adama güvenirim bak bi de ntvsporun özel haberleri
gerisi bos beles salliyor anca

31 yaşında adama 4.5 vermek nedir ya seneye sözleşmesi bitiyordu bir de.

Fena adam değil ama önüne Fegho gelir ve uyum sağlarlarsa güzel işler olur.
Bordeaux bu 25 yasindayken 3 milyon euro odemis.
Sevilla da bu 29 yasindayken buna 3.5 milyon euro odemis.
Simdi biz 31 yasinda aliyoruz bence bizde 3.5-4 milyon euro dan fazla vermeden almaya calismaliyiz.

İkisini de hallederlerse (mariano ve feq), ÇAPSIZ güneşte fazla kaldı beyin D vitamini sayesinde çalışmaya başladı hafiften ve surattaki yağ kurudu çıkarımına ulaşacağım zannımca....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt