- 18 Temmuz 2009
- 81.943
- 239.307
- 5.263
Bu neFegouli olsaydı efsane olurdu
Yine sevincimiz buruk oldu
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu neFegouli olsaydı efsane olurdu
Yine sevincimiz buruk oldu
Zor geliyorlar biliyorum da o zaman niye teklifte bulunuyoruz? Sonucta burada bir sacmalik var, iki oyuncu, bir mevki icin, ama aralarinda 10 yas fark var. Biri icin son transferi muhtemelen, digeri uzun yillar oynayabilecek ve hatta ileride hala satma imkanin elinde olacak.Genç potansiyelli oyuncu gelmiyor
Hele hollanda gibi bilinen pazarda
Fegouli yatmış
Kono geliyomuş
TapaTalK
dursun sampiyonluk sonrasi tüm takimi ümreye götürür artik
Tudor, dinamik ve tempolu bir takim kuracagiz boyle bir karar aldik diyor. Ama daha bir tane 25 yas alti oyuncu alinmadi. Soyledikleri ile yaptiklari cok farkli simdilik.Herhangi bir plan olmadigini gösterir bu. Illaki transfer listesi vardir, su ilk önceligmiz, sunlar alternatiftir diye ama genc takim mi, baskili takim mi, tecrübeli takim mi, bence böyle bir planlama yok, en azindan öyle görünüyor.
Tete'nin kapısında yatıp onu alsalardı ya da çok beğendim o adamı izlediğim maçlarda.
Desene Garry sağa kono sola... bunun avantajı kono en az 10 gol atar kanat olarak iyi olur sağda defansif yapı kuvvetli olur garry mariano ama bu seferde sol bek gerekir kono nun arkasına
Benim için fark etmez ikisi de gelebilirDesene Garry sağa kono sola... bunun avantajı kono en az 10 gol atar kanat olarak iyi olur sağda defansif yapı kuvvetli olur garry mariano ama bu seferde sol bek gerekir kono nun arkasına
Zor geliyorlar biliyorum da o zaman niye teklifte bulunuyoruz? Sonucta burada bir sacmalik var, iki oyuncu, bir mevki icin, ama aralarinda 10 yas fark var. Biri icin son transferi muhtemelen, digeri uzun yillar oynayabilecek ve hatta ileride hala satma imkanin elinde olacak.
Tuhaf.