Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbdc406babdc5917570f6a7067009fbe.jpg

din kardesimiz de geliyor

Genç potansiyelli oyuncu gelmiyor
Hele hollanda gibi bilinen pazarda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zor geliyorlar biliyorum da o zaman niye teklifte bulunuyoruz? Sonucta burada bir sacmalik var, iki oyuncu, bir mevki icin, ama aralarinda 10 yas fark var. Biri icin son transferi muhtemelen, digeri uzun yillar oynayabilecek ve hatta ileride hala satma imkanin elinde olacak.

Tuhaf.

Mariano çok iyi transfer,benim izlediğim bütün maçlarda inanılmaz gidip gelen bir oyuncuydu.Umarım bu performansı 2 yıl verebilir en az.

Hastayım futbolcuyu izlemeden ahkam kesip o iyi bu kötü diyenlere.... Bazılarının tek yaptığı yaşına ve ödenen paralara bakmak. O zaman soralım: Sneijder i ne yapalım....

dursun sampiyonluk sonrasi tüm takimi umreye götürür artik

Tete'nin kapısında yatıp onu alsalardı ya da çok beğendim o adamı izlediğim maçlarda.

Yeter ulan daha dune kadar sabri oynadi 12 sene orda

Essekden inip deveye biniyoruz

31 yasindaymisda suymusda buymusda cicinho o yasda ligin icinden gecti

Yeterki devamliligi olsun

Birseyide begenin beeseeeee

Mariano adi gecenler icinde en iyi sag bekti bence, sakatlik yasamazsa cok yararli olacaktir.

Yas muhabbeti yapmak cok sacma geliyor, goren de 27-28 yasinda aldiklarimizdan kar ettigimizi sanacak. Turkiye'ye transfer yapmanin zorluklarini unutmamak gerekir. Oyle yada boyle Sevilla'nin as sag bekini aldik, tadini cikarin.

Herhangi bir plan olmadigini gösterir bu. Illaki transfer listesi vardir, su ilk önceligmiz, sunlar alternatiftir diye ama genc takim mi, baskili takim mi, tecrübeli takim mi, bence böyle bir planlama yok, en azindan öyle görünüyor.
Tudor, dinamik ve tempolu bir takim kuracagiz boyle bir karar aldik diyor. Ama daha bir tane 25 yas alti oyuncu alinmadi. Soyledikleri ile yaptiklari cok farkli simdilik.

Ya zaten 25 yaşında adamda alsan 2 3 sene oynatıp yollayacan 31 yaşında alsanda.. ismi gecen oyuncular içinde en form da olani en garanti olanlarindan biri Mariano idi guzel tercih.
Satmayi zaten beceremiyoruz 20 yasinda alip 20ye satmayi beklemeyelim

Zor geliyorlar biliyorum da o zaman niye teklifte bulunuyoruz? Sonucta burada bir sacmalik var, iki oyuncu, bir mevki icin, ama aralarinda 10 yas fark var. Biri icin son transferi muhtemelen, digeri uzun yillar oynayabilecek ve hatta ileride hala satma imkanin elinde olacak.

Tuhaf.

Aynisi Konoplyanka ve Feghouli icin de gecerli

Biri sol kanatta oynuyor digeri sag kanatta

Hangi mevkiye oyuncu alacaklarini kestiremiyoruz

Beyler hemen telaş yapmayın feghouli işi çözülmeyecek iş değil ben geleceğine inanıyorum ..Feghouli-mariano kanadını şimdi kuşlar düşünsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt