Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selman gene bütün haberleri derleyip kıç süzgecinden geçirdi ve duyum haline getirdi.

Adam dünya çapında yetenek. Beyinsiz malın teki olmasa zaten burada isi yok. Bizim boktan ligte her türlü iş yapar. Aykutun 8-1-1 sistemine uymama ve sikinti doğurma ihtimali var tabi ki. Ama çocuk oynarsa her türlü denge bozar.

en cogu bruma gibi calımlarla 1 gider 2 gider 3'de sererler. süper ligde zor. kötü secim yaptı.

hollanda yada ispanyaya gitse ucardı.

1e1df1bd69b046094595e54ff0433904.jpg

Sony Z5 Premium

krakerboy bunların topundan daha iyi...Hiçbir zaman feghouli bitti demedi aksine bitti gözüyle bakanlara inanmayın dedi..Demek ki adam haklıymış henüz el altından da olsa resmileşen bir durum yok

Kuşlar Mor transferine antuda sevinin Feguli yatmış diyede orda ağlayabilirsiniz fazla korkmayın

feghouli pek yatmış gibi durmuyor

The West Ham winger moves closer to exit door as a £4.5 million transfer to Turkey nears completion
via Goal

krakerboy bunların topundan daha iyi...Hiçbir zaman feghouli bitti demedi aksine bitti gözüyle bakanlara inanmayın dedi..Demek ki adam haklıymış henüz el altından da olsa resmileşen bir durum yok
Aynen en güvenilir isim şu an o

Bi aralar şeref aydın vardı ne oldu ona
Forumdada hesabı vardı.

Sony Z5 Premium

emre mor kaidköyde en az bir tane penalti yaptirir maicona

evet yetenekli ama ...ama son vuruslari rezalet ,orta rezalet tek yaptigi sey bes kisinin icine girip cikamamak...lens ondan cok daha büyük katki yapar.direk sampiyonluga katki yapmasi icin neymar olmasi gerek.bizde wes vardi ne oldu ? sampiyon olamadik !öyle emre mor gibi oyuncu ile sampiyon olunsaydi bruma ile biz 10puan farkla sampiyon olurduk
Sampiyon olurlar demedim zaten. Fener su haliyle beni zerre korkutmuyor. Hocasiyla, kadrosuyla falan leş gibiler. Mor iyi takviye olur diyorum.

The West Ham winger moves closer to exit door as a £4.5 million transfer to Turkey nears completion
via Goal

Öyle zaten Gomiste olan süreci yaşıyoruz muhtemelen oyuncu ile son görüşmeler yapılıyordur bende geleceğine inanıyorum zaten,bu iş bitecek felaket tellahları üzülücek gerçi Gomis ve Marianoda gelmez diyip duruyorlardı sonuç ortada

Cenk Ergün çektiriyorsa birileri sorar orada belki transferleri. Bakalım bekleyelim...

via Goal
Herşey sadece klupler arası anlaşmayı söylüyor
Futbolcu ile yapılan anlaşma niye yazmıyor
Bein de aynısı söylüyor klupler arası hicbir sorun yok oyuncu da diye

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kayseri 5 atarız ilk maç

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt