- 4 Ağustos 2009
- 90.491
- 71.508
- 5.188
Selman gene bütün haberleri derleyip kıç süzgecinden geçirdi ve duyum haline getirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam dünya çapında yetenek. Beyinsiz malın teki olmasa zaten burada isi yok. Bizim boktan ligte her türlü iş yapar. Aykutun 8-1-1 sistemine uymama ve sikinti doğurma ihtimali var tabi ki. Ama çocuk oynarsa her türlü denge bozar.
![]()
Sony Z5 Premium
Kuşlar Mor transferine antuda sevinin Feguli yatmış diyede orda ağlayabilirsiniz fazla korkmayın
Aynen en güvenilir isim şu an okrakerboy bunların topundan daha iyi...Hiçbir zaman feghouli bitti demedi aksine bitti gözüyle bakanlara inanmayın dedi..Demek ki adam haklıymış henüz el altından da olsa resmileşen bir durum yok
Sampiyon olurlar demedim zaten. Fener su haliyle beni zerre korkutmuyor. Hocasiyla, kadrosuyla falan leş gibiler. Mor iyi takviye olur diyorum.evet yetenekli ama ...ama son vuruslari rezalet ,orta rezalet tek yaptigi sey bes kisinin icine girip cikamamak...lens ondan cok daha büyük katki yapar.direk sampiyonluga katki yapmasi icin neymar olmasi gerek.bizde wes vardi ne oldu ? sampiyon olamadik !öyle emre mor gibi oyuncu ile sampiyon olunsaydi bruma ile biz 10puan farkla sampiyon olurduk
Olm kuşmusun küfür edicem çektir gitemre mor kaidköyde en az bir tane penalti yaptirir maicona
Galatasaray feghouli transferini 4,5 milyon sterline bitirmek üzere (goal)
feghouli pek yatmış gibi durmuyor
The West Ham winger moves closer to exit door as a £4.5 million transfer to Turkey nears completion
via Goal
anladım ve düzelttim zaten ,yoruldum sabahtan beri farkedememişim.according to Turkish news outlet Posta.
Anladin mi Sergen
Herşey sadece klupler arası anlaşmayı söylüyorfeghouli pek yatmış gibi durmuyor
The West Ham winger moves closer to exit door as a £4.5 million transfer to Turkey nears completion
via Goal
emre mor kaidköyde en az bir tane penalti yaptirir maicona