Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuneyt Tanman NTV Spor'da

Evren baglanip Eboue'den sonra alinmis en iyi sag bek Mariano dedi

Cuneyt Tanman: Ben Evren'e katilmiyorum, Mariano Eboue ve Gokhan Gonul'den iyi degil, taraftari heyecanlandiracak oyuncu da degil

:D

sabri'nin yatak arkadasindan baska bir cumle beklenemezdi zaten

Kadıköyde artık son dakikalar golsüz eşitlik devam ediyor. Feghouli topu aldı kanatta yardırıyor. İçerde tam 7 galatasaraylı { gomis, eren, vedat muriqi, sinan, tolga, maicon, serdar} feghouli marionoyla verkaça girdi ortayı yaptı vedat indirdi gomissssss ve gollllllllllll
renktaş, az olmuş, muslerayı da yazsaydın ceza sahasına.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:

Cuneyt Tanman: Ben Evren'e katilmiyorum, Mariano Eboue ve Gokhan Gonul'den iyi degil, taraftari heyecanlandiracak oyuncu da degil

200.gif

Muslera
Mariano
Maicon
Belhanda
Gomis

Sol bek
Orta Saha 1
Orta Saha 2
Feghouli/Konoplyanka /Kanat
Yedek forvet

Serdar Aziz
Selçuk İnan
Tolga Cigerci
Ahmet Çalık
Yasin Öztekin

Den ikisi de 11'i tamamlar.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca ve yöneticiler konusunda iyi sınanıyoruz gerçekten. Biri gelir Maxi'yi beğenmez, öbürü Kono ve Kalinic'i istemez, biri gelir en büyük yıldıza takar...

Biraz akıllı adam denk gelsek alıp yürüyeceğiz de gelmiyor işte.

Hangi Gökhan Gönül o acaba? Hani şu geçen yaz Avrupa Şampiyonasında rezil olan, karşısına futbolcu çıkınca topla birlikte taça çıkan mı acaba.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

GS kaptanligi yapan akli selim adam varmi Acaba?

Mariano Ferreira:

2012-2013: 46 maç
2013-2014: 40 maç
2014-2015: 35 maç
2015-2016: 36 maç
2016-2017: 42 maç

Muhammet falan kalmadı piyasa da, senelerce ordan oraya sürüklenip bir baltaya sap olamayan adam işimize yaramaz.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Trabzon'a giderek hata yapti, o donem trabzon'a giden her oyuncu piyasada yok

Zaten piyasada kalsa 3-4milyona alirsin, kotu oyuncu degil bana gore, eger 3. forvet yerli olacaksa ben Muhammet'i alirdim

Cuneyt Tanman NTV Spor'da Alıntı ile Cevapla

gecen ekim kanal d binasında gördüm.lobideydim.röportaj yapıyodu o,sonra o da lobiye geçti.efendi biri ama futbol bilgisi 0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt