Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bein:

Cengiz icin ManCity'nin yeni teklifi 9m+4m bonus

Goksel gumusdag bunun uzerine ManCity'e Roma'dan 12m+bonus teklif aldiklarini iletmis

Ben Cengiz'in yerinde olsam Roma'ya giderdim, muhtemelen Salah yerine Cengiz'i dusunuyorlar bence

ManCity'e giderse gine baska bir takima kiralanir

Bein:

Goksel gumusdag bunun uzerine ManCity'e Roma'dan 12m+bonus teklif aldiklarini iletmis

Ben Cengiz'in yerinde olsam Roma'ya giderdim, muhtemelen Salah yerine Cengiz'i dusunuyorlar bence

Yalnız City'nin oyunculara çizdiği kariyer planlaması Roma'dan daha başarılı gibi.

Su Sneijder denen hondik bi gidemedi. Gitse de bizde yolumuzun haritasini cizmeye baslasak. Senede 6 milyon euro aldigi kadar oynayabiliyo mu? Bir sezonda 3 pas 5 gol 6 asist ve bi iki de fantastik gol atmaktan baska bi halta yaradigi yok. gonderelim su minigidimin bicirigini.. deermisim. hihi

Volkan Şen gereksizi açıklama yapmış herhalde.Hiçbir kulüple görüşmediklerini ve tercihlerinin yurtdışı olduğunu söylemiş

Ntvspor

Bein:

Kiralansın işte ne güzel
1 sene top oynadı bu cocuk daha pişmesi lazım romaya gidip yedekte çürümesini istemiyorum
City iyi beceriyor kiralama olayını

Sony Z5 Premium

Celsi napacakmis feghouliyi?
Moses ve Willian var zaten ayni yerde...

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Ben olsam Volkan Sene senelik 1.2 m eurodan 2 yillik kontrat oneririm, Yasini sutlarim.

Volkan sen Anderlecht'e gidebilir

Belcika basinina göre teklif var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt