Mehmet Yıldız
Tecrübeli Üye
- 6 Haziran 2012
- 6.482
- 58
- 893
Kono Lemina Imbula kiralık olur zaten olursa bence mümkünFeghouli, Kono, Lemina ve Imbula'nın aynı anda olması mümkün değil bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kono Lemina Imbula kiralık olur zaten olursa bence mümkünFeghouli, Kono, Lemina ve Imbula'nın aynı anda olması mümkün değil bence.
8 no ama bir talisca havası var..O Varken 10 numara çokta mühim bölge olmaz gibi demek istedim8 no daha cok.
Moses da olurçelsi feghouliyi alıyosa willianı paslasın
Çeptalk
Ali Ece çok iyi konuşmuş Mariano için..Açıkcası tuttuğu takımdan bağımsız futbol bilgisine güvendiğim biri
Tatilden donmus demekki
Feghouli, Kono, Lemina ve Imbula'nın aynı anda olması mümkün değil bence.
Ne diyiUgur Karakullukcu mariano hakkinda öyle bir konuşuyor ki sanki antepten oyuncu getiriyoruz
İkisi de üst düzey teknik vardı. Oyun zekası da var ama vizyon ve disiplin ile devamlılık konusunda eksiği olan futbolcular bunlar.
Emre gitmesin istedim hep. Keza ilk 3 ay Riera hazır olduğundan mız mız bulsam da 2014-2015 sonrası Telles'de kalsın istedim.
Şu kadro da olsalar ilk yazılacak 3-4 isimden biri olurlardı.
Sosyal medyadan yaştan dolayi maliyetine taktıNe diyi
Sony Z5 Premium
8 no ama bir talisca havası var..O Varken 10 numara çokta mühim bölge olmaz gibi demek istedim
2 sene ter temiz katkı verecek işteSosyal medyadan yaştan dolayi maliyetine taktı
TV'de de sanki yeterli değil gibi anlattı
#Perotti: “#DiFrancesco is asking me to play more centrally and pick the ball up between the lines. I'm sure I'll improve under him.
Yeni hocaları göbekte oynatırmış bunu antrenmanlarda. O yüzden Cengiz için güzel bir şans olabilir bu transfer.
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
2 sene ter temiz katkı verecek işte
Neyini beğenmiyorlar anlamıyorum
Sony Z5 Premium
sevilla taraftarı alves ile birlikte en iyi beklerimizden biriydi mariano diyor2 sene ter temiz katkı verecek işte
Neyini beğenmiyorlar anlamıyorum
Sony Z5 Premium