Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor'un oyun planında kanat oyuncusu sürekli bekini kovalayacak top rakipteyken topun arkasına geçecek bunu sürekli söylüyor Sneijder bunu 10 dakika yapar 15 dakika yapar

Şunu bir unutun gerçekten Tudor-Sneijder birlikteliği imkansız inşallah ikisinden birisi gider yoksa olan Galatasaray'a olacak

Sneijder kanat oynar demedim. Sneijder 10 numara oynarken sola kayıyor dedim. Belhanda Kanat, Sneijder 10 numara oynarsa solda yığılma olur zaten.

Işte o kompakt oyunu kurabilmek önemli defans çizgisi ne kadar onde olursa o kadar rahatliyor o tarz sistemler

Bilemiyorum reis 3-4-3 gibi sistemlerde kanat&beklerin çok acayip tempo yapacak özel adamlar olması lazım Asamoah gibi

Mesela sağ Mariano sol Asamoah olursa üçlüye de dönersin maç içinde gerekirse dörtlü de oynarsın tamam

Ama Strinic ile çok kısır kalır bu Carole'den çok fazla bir artısı yok bu adamın tamam defansı iyi ama çokca hata yapar saç baş yoldurur öyle bir adam

asporda hala mariano transferini eleştiriyorlar. yaşlıymış, sabriden daha iyi değilmiş bla bla. ulan fenerin ve bjknin transferleri çok geç sanki, harbi mal bunlar

Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Garry'nin sol kanadı Belhanda'ya vereceğini düşünmüyorum ben.
Belhanda hala 10numara oynayacak görüşündeyim
Sneijder'de melo gibi olur 2 3 transfer yapıp tekrar gönderme işine girerler

Sneijder'in kalmayacağından eminim bence Tudor-Sneijder birlikteliği olmayacak bu çok belli

En çok istediğimiz orta saha oyuncuları
Imbula okey klubu olumsuz
Lemina olumsuz klubu okey

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sol bek transferi şuan icin öncelik degil sanırım mesela bu 2 hafta sag bek icin birsuru isim çıktı ve dün mariano bitti
Sol bek için hep strinic adı geçiyor asamoah'i falan saymiyorum tam bek değil çünkü
Sol bek transferi değil de, sag bek bitti,feghouli yi bitirip, ortasaha transferine odaklanacaklarini düşünüyorum
Ortasaha için hep yeni isimler çıkıyor demek ki o gözleniyor şuan

________İmbula_________
_____Neto___Belhanda___
Bu tip orta saha olabilir

muhsin ertuğral" gsray hazırlık maçlarında iyi takımlarla oynamadı, fener dünya devleri ile oynuyor şu anda" zuhahahaha çakma juve mi dünya devi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt