Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Red Report‏ @RedReport_ 3 sa.3 saat önceDaha fazla

GS Muhabiri Metin Karabaş: Luis Cavanda'nın kendine ait bir dünyası var. İlginç bir tip.

Red Report‏ @RedReport_ 31 sn.31 saniye önceDaha fazla

Tudor anlam veremediği davranışları nedeniyle Luis Pedro Cavanda'yı kadro dışı bıraktı. (AMK)

DEiUVuxXkAIFFXn.jpg

Bjk da transferde harekete gecer artik

Bizim daha da güclenmemiz lazim,orta saha gelmeli .

b6f5fa5c3aa14922b7e494be845356b3.jpeg

en önde sarışın uzun olan u19 milli takımının da solbeki batuhan tekin.gördüğünüz gibi fiziği iyi.umarım a takıma çıkar.bu sene u21de izleyecceksiniz.14 yaşındaki mustafa kapı da bu arada u21 le antrenmanlara çıkıyo.sagolsun emrah bayraktar oyuncu bırakmadı kulüpte.mecburiyetten yetenegi de oldugu için,u21 de mustafa kapı.

Yarın inşallah sinirimizi bozmaz bazı kazma sürüsü

Östersund Oyuncusu Ghoddoş: Galatasaray ile oynayacağımız ilk maçta biz daha şanslıyız. Zor maç olacak. Onlar hazır değil bunu biliyoruz.

godoş diye topçu mu olur

Şunu da söyleyeyim hakan kardeşim. BJK zaten mükemmel defans yapmıyorlardı enerjiyle işi götürdüler. Bizim enerjimiz yoktu orta sahada.

Talisca'nın savunma katkısı 0. Sneijder'in de savunma katkısı 0. Oğuzhan'ın savunma katkısı hayalet presi, Selçuk'un da savunma katkısı hayalet presi. Atiba toparlıyordu onların orta sahasını bir de geri dörtlü oturmuştu bi şekilde ve tecrübeli adamlardı. İdare ediyorlardı. Vainq'in Atiba'dan kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Defans 4 lüsü toparlanırsa gayet iş yapabilir o kadro ama yeterli mi dersen tabi ki değil.
Bakma şişirdiklerine ben Beşiktaş'ı hiç beğenmedim geçen sene de. Yendikleri kalbur üstü takım yok gibi bişey. Sadece Napoli'yi deplasmanda yendiler o da 100 yılda 1 olur öyle maç. Ligde de avrupada da sert rakiplere karşı hep zayıf kaldılar.

Bize hala sağ bek sol bek,2 orta saha 1 kanat oyuncusu 1 yedek forvet lazım. Sneijder giderse bütçe de yeterliyse 1 kanat daha da alınabilir.

2012 -2013 sezonu açılışındaki kasımpaşa maçında soludugumuz hava guzeldi beeee.emre çolagın maçı olmuştu resmen.kasımpaşa çok iyiydi o sezon.nedense aklıma geldi:D

Lyon Luis Gustavo'ya bile 8 verdi. 30 olmuş Marceloya nasıl 8.5 veriyor. Bunlarda mı kara para aklıyor. Bizim yönetimde bizi aklıyor. Atınç denen kazma bile 6.5 etti. İnanılır gibi. Bir bokluk var bu işin içinde

beşiktaşta br işler döndüğü çok açık..ya ben stamlarına ses etmiyorum adamlar atınçı satıyor 1 sene sonra bedeva kiralıyor..dem bayı satıyor 1 sene sonra bedava kiralıyor..fener sowu 17ye satıyor 2 yıla bedava kiralıyor.. Şimdi bunlara nasıl inanalım

Talisca'nın savunma katkısı 0. Sneijder'in de savunma katkısı 0. Oğuzhan'ın savunma katkısı hayalet presi, Selçuk'un da savunma katkısı hayalet presi. Atiba toparlıyordu onların orta sahasını bir de geri dörtlü oturmuştu bi şekilde ve tecrübeli adamlardı. İdare ediyorlardı. Vainq'in Atiba'dan kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Defans 4 lüsü toparlanırsa gayet iş yapabilir o kadro ama yeterli mi dersen tabi ki değil.
Bakma şişirdiklerine ben Beşiktaş'ı hiç beğenmedim geçen sene de. Yendikleri kalbur üstü takım yok gibi bişey. Sadece Napoli'yi deplasmanda yendiler o da 100 yılda 1 olur öyle maç. Ligde de avrupada da sert rakiplere karşı hep zayıf kaldılar.

Bize hala sağ bek sol bek,2 orta saha 1 kanat oyuncusu 1 yedek forvet lazım. Sneijder giderse bütçe de yeterliyse 1 kanat daha da alınabilir.

Beşiktaş iyi defans yapamadı zaten. Bencede geçen sene iyi değillerdi. Kötünün iyisidir şampiyon oldular. Ama bir enerjileri vardı işte azda olsa. Vanquer bencede atiba'dan iyi olur. Belhanda Feghouli defansa yardımcı olur. Ama sneijder selçuk asla bir arada oynamamalı.

Tabi bence selçuk denen virüs oynamamalı

Galatasaray, 6 transfer daha yapıp transferi bitirecek. [milliyet]
bu sayı verme olayı tam kolpa. transfer işinde bugün anlaştığın adam yarın cayabiliyor ya da normalde düşünmediğin bir adam fırsat transferi olarak karşına çıkabiliyor. ama bunlar transferin bitmesine daha haftalar varken yok 6 transfer olacak, yok 7 transfer olacak diye milleti kandiriyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt