Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DEh3QumXcAExJ0e.jpg

fenerbahce-nin-israrla-istedigi-doumbia-9781860_6908_m.jpg

Akşam yine eğlence var sanırım reis oynar inş.

Lizbonun 2.20 orani var cicek gibi

cavanda de jong gider sol bek gelirse caroleyi bir yere kiralariz bence

goztepe ligde kalacak gibi transferler yapiyor andre castro ve ghilas guzel hamleler
ayrica selcuk sahini de almislar
jahovic-ghilas forvet hatti baya iyi

Son düzenleme:
eliseu 2 sene önce müthiş birbekti ama son halini bilmiyorum yaş olmuş 34 .. mariano 31.. 2 seneye bu zamanki gibi yana yakıla defans ararız bu kafayla..sola nispeten genç bir isim isterim

eliseu 2 sene önce müthiş birbekti ama son halini bilmiyorum yaş olmuş 34 .. mariano 31.. 2 seneye bu zamanki gibi yana yakıla defans ararız bu kafayla..sola nispeten genç bir isim isterim

sag beke buyuk kalite lazimdi geldi,sol bek 24-25 yas civari bir isim gelse daha iyi olurdu

Yalnız şaka maka takıma yerli transfer de gerek. Bence altyapıdaki gençlerden monte etmeye başlaması lazım Tudor reisin

Bu Strinic'i hiç izlemedim lakin, istediğim çok bir şey yok. Hırvattı yanlış hatırlamıyorsam. Hırvatların defansı iyi olur. Defansta açık vermesin, işini yapsın yeter. Bütün her yere ligimize göre 10'da 9'luk adam alamayız. Bazı yerlere 10'da 6'lık adam alırsın ama görev adamıdır. Sırıtmaz, açık vermez. İşini görür. Dortmund'da mesela bir ara Schmelzer vardı. Beklerin oyuna katkısı yadsınamaz tabii ki önemsizdir demiyorum ama bazı bölgeler bu tip adamları kaldırabilir. En azından 1 bekin böyle olması çok dezavantaja neden olmaz bence. Mariano zaten hücüm olayını hallediyor. Strinic de maç içerisinde hucuma çıktığımızda 3. stopermiş gibi de davranabilir. Bunun avantajını da yaşayabiliriz. Bunu artık herkes deniyor maç içerisinde Avrupa'da...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt