Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Strinic'i hiç izlemedim lakin, istediğim çok bir şey yok. Hırvattı yanlış hatırlamıyorsam. Hırvatların defansı iyi olur. Defansta açık vermesin, işini yapsın yeter. Bütün her yere ligimize göre 10'da 9'luk adam alamayız. Bazı yerlere 10'da 6'lık adam alırsın ama görev adamıdır. Sırıtmaz, açık vermez. İşini görür. Dortmund'da mesela bir ara Schmelzer vardı. Beklerin oyuna katkısı yadsınamaz tabii ki önemsizdir demiyorum ama bazı bölgeler bu tip adamları kaldırabilir. En azından 1 bekin böyle olması çok dezavantaja neden olmaz bence. Mariano zaten hücüm olayını hallediyor. Strinic de maç içerisinde hucuma çıktığımızda 3. stopermiş gibi davranabilir. Bunu artık herkes deniyor maç içerisinde Avrupa'da...

Strinic konusunda tek korkum maasi yine 2 falan olacak bir oyuncu daha dusuk seviyede bir bek oyuncusuna 1.5-1.7den fazla vermemeliyiz

Semih-Cenk-Sinan paketinden gelen para ile Mariano ve Feghouli'yi alacagiz millet hala para yok diyor ahahahha kuslar kiskancliktan olecek

A. Madrid, Sevilla'dan Vitolo'nun transferini duyurdu. Vitolo, A. Madrid'in cezası nedeniyle Las Palmas'ta yarım sezon kiralık oynayacak.

Geçen senenin en faydalı adamları Yasin ve Bruma, takımın en az kazanan adamları da yine ikisiydi. Yasin haklı zam istemekte Bursa'dan stoper alıp 2 milyon maaşla getiriyorsun.

8e295df02424da45e5e57e8040863fc7.jpg

Dünyanın en iyi sağ beki ve daniel alves :D

tam sigarayı çekerken okudum şimdi geberecem öksürükten :D

Geçen senenin en faydalı adamları Yasin ve Bruma, takımın en az kazanan adamları da yine ikisiydi. Yasin haklı zam istemekte Bursa'dan stoper alıp 2 milyon maaşla getiriyorsun.

Nerde haklı yahu. O beyinsize bizden fazla maaşı kim verir? Beğenmiyorsan kapı orada diyeceksin. Bizden iyi maaş veren takım bulabiliyorsa gitsin bakalım. Sanki bulunmaz hint kumaşı...

Feg gelsin artık yav takım yıllardır sola çekiyor bek almışken öne de iyi bir adam alalım artık.

farklı bir forma yapsalar dünya yıkılır sanki, yapın şunlardan birini dışarıda günlük bile giyilir

3080068609e51fbd321ae895c862a049.jpg

Bu formayı çıkarsalar eğer, askeri cuntaya destek olmak ve darbecileri desteklemekten dolayı ülkedeki bütün çomarlar tarafından saldırıya uğrarız.

Feghu-Mariano ikilisini nasıl durduracaklar STSL' de çok merak ediyorum :asd22:

Rakip sağa doğru yıkılır bunları durdurmak için ...

Zamaninda yapmislar bi mallik anadolu topcusuna zam yapip bi mallik daha mi yapsinlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt