Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik bu sneijder konusunda sonuca ulasalim. Ya kalsin ya gitsin yeter artik la gecistirip duruyolar taraftari aptal yerine koyuyolar.

Tudor: "Sneijder benden daha büyük bir karakter, onu göndermek istediğimi söyleyecek popo yok bende."

Son düzenleme:
Yarın maç var milletin derdi yine Sneijder büyük Galatasaraylısınız he.

adam teknik direktör ,sportif direktör ya da kulüp başkanı değil

transfer ve sneijder sorusunu geçiştirmesi gayet normal,herkes işinin farkında demek ki

Bilmiyorum ne bekliyordunuz. "Yarin macimiz var bunu konusmayalim" tarzinda birsey diyecegi belliydi yani.

Belli ki daha Sneijder mevzusu sonuca ermemiş hala net cevap istiyorsunuz adamdan şimdi kalacak dese yarın gitse adam yalancı konumuna düşecek. İlginçsiniz he...

Tudorun gecistirmesi normal de kulubten artik bi aciklama gelmesi lazim .

Tudor Sneijderspor beni ilgilendirmiyor önemli olan Galatasaray takımı dedi ve Sneijderspor taraftarları yine nerden linç etsek diye uğraşıyorlar

Sneijder'i istemiyor diye içten içe adamın başarısız olmasını(yani dolayısıyla GS'ın) çok istiyorlar lan :D siz nasıl Galatasaraylısınız böyle

Elensekte Tudor gitse diye ellerini ovuşturuyor Sneijderspor taraftarları

Yarın maç var milletin derdi yine Sneijder büyük Galatasaraylısınız he.

1 aydır kulübün başkanı ve hocasının çocuk gibi konudan ve kameralardan kaçması olabilir mi bunun nedeni?

Yani Galatasaray taraftarının sonucu olumsuz olmayacağnı beklediği maçtan (olabilir o ayrı) sezonun bütününü etkileyecek transfer, Sneijder gibi konuları merak etmesi gayet normal. Dünyanın hemen her büyük takımında benzer şeyler olurdu. 19 Haziran'dan bu yana kamp yapan takımın hocasının veya sportif direktörü kimse O'nun çıkıp kamp deerlendirmesi, transfer planlaması, gidecekler veya kalacaklar hakkında konuşması gerekiyordu. Taraftara atardan çok kulübün yönetim tarzını eleştirmek gerek.

Tudor gayet yerinde cevap Verdi öyle Lord gibi cikip wes gidecek ! Ben yoluyorum Demez hic bi hoca diyemez ! Iki taraf icin en iyisi yapilacak demek en dogrusu. Hamza kendioglu gibi Ben umut un kontratini uzaticam mi Desin ?

Tudor'un Sneijder'la ilgili herhangi bir aciklama yapmasina gerek yok

Durum netlestigi zaman konusmasi tabiki daha dogru olur akil var mantik var

Sneijder'i istemiyorum derse ve Sneijder gitmezse nasil olacak bu is,veya tersi de olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt