Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske elensek, tudor beyefendi gitsede yeni tdmizle sneijderimizle yeni transferlerimizle yolumuza baksak.

Şükrü Saracoğlu Stadyumu nerededir ve Şükrü Saracoğlu Stadyumu'na nasıl gidilir, haritalı anlatımı bu sayfada.

sukru-saracoglu-stadyumu_6676.png

Stadyum Adresi:

Zühtü Paşa Mh. Recep Peker Caddesi, Şükrü Saraçoğlu Stadı, Kızıltoprak, Kadıköy, İstanbul, Türkiye

ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADI Durağından Geçen Hatlar

[TABLE="class: ctaBbcodeTable"]
[TR="class: ctaBbcodeTableRowTransparent"]
[TD="class: ctaBbcodeTableCellLeft"]Hat No[/TD]
[TD="class: ctaBbcodeTableCellLeft"]Hattın Adı[/TD]
[/TR]
[TD="class: ctaBbcodeTableCellLeft"]16[/TD]
[TD="class: ctaBbcodeTableCellLeft"]PENDİK - KADIKÖY[/TD]
[/TR]
[TD="class: ctaBbcodeTableCellLeft"]16D[/TD]
[TD="class: ctaBbcodeTableCellLeft"]ALTKAYNARCA - PENDİK - KADIKÖY[/TD]
[/TR]
[TD="class: ctaBbcodeTableCellLeft"]222[/TD]
[TD="class: ctaBbcodeTableCellLeft"]PENDİK - KADIKÖY[/TD]
[/TR]
[TD="class: ctaBbcodeTableCellLeft"]FB1[/TD]
[TD="class: ctaBbcodeTableCellLeft"]KADIKÖY - FENERBAHÇE[/TD]
[/TR]
[TD="class: ctaBbcodeTableCellLeft"]FB2[/TD]
[TD="class: ctaBbcodeTableCellLeft"]KADIKÖY - FENERBAHÇE[/TD]
[/TR]
[TD="class: ctaBbcodeTableCellLeft"]GZ1[/TD]
[TD="class: ctaBbcodeTableCellLeft"]KADIKÖY - GÖZTEPE[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
İETT

Daha büyük görüntüle

Şükrü Saracoğlu Stadı İstanbul ilinin Kadıköy ilçesindedir. Yaklaşık Şükrü Saracoğlu Stadı yol güzergah bilgisi haritanın altında yer alıyor. Bulunduğunuz il veya ilçeye göre seçim yaparak detaylı yol haritası görebilirsiniz, Şükrü Saracoğlu Stadına en kısa yoldan nasıl gidilir bu haritadan inceleyebilirsiniz.

Daha büyük görüntüle.

Stadyum, Bağdat Caddesi ile D 100 bağlantı yolunun birleştiği yerdedir. Kadıköy Bahariye Caddesi girişinden yürüyerek de mekana ulaşılabilir. Bahariye Caddesi girişine yaklaşık 800 m, Söğütlüçeşme tren istasyonuna ise 300 m mesafededir.

Daha büyük görüntüle.

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na metrobüsle gitmek için şu yolu takip edin.

1. Size en yakın metrobüs durağından metrobüse binin.
  2. Metrobüsten Söğütlüçeşme Durağı nda inin.
  3. Metrobüsten indikten sonra yürüyerek Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na gidebilirsiniz.
  4. Metrobüsten sonra tahmini varış süresi: 5 dk.

Metrobüsle Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na Ulaşım Haritalı Anlatım

Şunu daha büyük bir haritada görüntüle: Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na Metrobüsle Ulaşım KAYNAK

Tudor'un istediği ben hocaliğimi yapayim oyuncu sahadaki görevini yapsın tamamen komutan-asker ilişkisi gibi çok doğru bir yaklaşım bence. Oyunculariyla ne sıcak ne soğuk mesafeyi koruyor ipleri asla oyuncularin eline vermiyor bu çok güzel.. yetiştiği kültürün, geçirdiği kariyerin etkisi var bunda ama bu ülkede böyle olmuyor malesef. Burda adamina göre muamele var. Bazılarıni hep sivamak, sivazlamak gerekiyor birilerinin her zaman dokunulmaz ve üstün olmasi gerekiyor.. ten uyumu yok malesef :)

2015 yazında uykuya dalmış da şimdi uyanmış gibi takılan çok kişi var aramızda.

Onlar üslubunu bozuyorlar ama sabrediyorum. Beşiktaş ve Fenerlilerin nefret etmediği kadar takımın oyuncusunda nefret ediyorlar bir de gelip millete atar yapıp, taraftarlık kasıyorlar. Akıllı zannediyorlar kendini. Hayır eskiden okuduklarını anlamıyorlar diye düşünüyordum ama artık okuma sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.

Ne finansal sorunu olm ya. 4 senedir bu maaşı alıyor adam. Geçen sene başı 65 milyon barajı problemi olmasına rağmen Sneijderin gitmesi kimsenin aklına bile gelmiyordu.

Bu sene bir sürü çöp oyuncu gönderildi ya da satıldı. Maaş tablosu daha iyi durumda. Finansal problem falan yok.

O gün soyunma odasında muhalif olanların hepsini gönderiyor. Kendisine arka çıkan Selçuk'un ise bugün 11'de yeri garanti. Övüp duruyor Selçuk'u.

Finansal sorun yazmadim zaten

Finansal konulardan dolayi satranc oynaniyor yazdim,yani Sneijder sözlesme geregi parasini almadan gitmek istemiyor yönetim ise yillik ücretini vermeden yollamak istiyor

Bunun icin de ne yazik ki gereksiz bir paylasim yapti,Sneijder tarafindan bakacak olursak dogru bir hareket parasini istiyor fakat Kulup ve taraftar icin yanlis

Hem taraftar hem yönetimin Tudora güvenmesi lazım. Her sene td değişikliğinin kulübe verdiği zararı artık anlamalıyız. Tudor hem potansiyeli hem de tarzıyla (otoriter) bize uygun bir td.

Sergen nerde feghouli haberi yokmu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt