Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.729
- 29.160
- 2.993
Beşiktaş ile yollarını ayıran Gökhan İnler yeni sezonda Medipol Başakşehir forması giyecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih abimize teyit ettirdik mi kifb fegi kapmış geçmiş olsun.
adamların parası olsa forvet alacaklar oyuncu satmadan oyuncu alamıyorlar, bir deli kuyuya taş atıyor 40 sayfa boyunca çıkarcaz diye uğraşıyoz..belhanda'ya dunyalari verip asil ihtiyacimiz olan feghouli ile cingene pazarligi yapan yonetim tekrar capsizligini kanitladi.
fener devreye girmis alirlar muhtemelen.
Yahu bunlar kim Feghouli kim lan. Ağızları kokuyor fakirlikten. 4.5-5M verebilseler Lens'i alırlar zaten.
Fatih abi teyit ederse olay biter . Umarim menfi cevap verir bu olaya . Cok uzun zamandir takip ediyorum neredeyse tum soyledikleri birebir tuttu.Fatih abimize teyit ettirdik mi ki
2 sezondur baba gibi top oynuyorlar gayet iyi bu kadro yapilanmasindalar neden bu nefret?fazla zıplamaya başladı bu başakşehir ve antipatik olmaya başladı. 3 büyüklerin transfer hamleleri gibi hareket etmeye başladılar.lan sen kimsin üz yıllık kulüplere kafa tutuyon talip oldukları oyunculara talip falan oluyon, utanmadan wes in peşinde koşuyon. hangi seyircinin önünde oynatcan. haddini bilcen oturcan orda. yoksa bu sezon haddini fazlasıyla bildirirler sana.
koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş2 sezondur baba gibi top oynuyorlar gayet iyi bu kadro yapilanmasindalar neden bu nefret?
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anca yedek kulübesine yollayabilirizSelçuk gitti mi? Transfer nöbetinde tek ilgilendiğim şey.
Twitterda var mı bu abimiz?Fatih abi teyit ederse olay biter . Umarim menfi cevap verir bu olaya . Cok uzun zamandir takip ediyorum neredeyse tum soyledikleri birebir tuttu.
Renktas iyiye iyi demek de büyüklük göstergesidir. Adamlar iyiler, helal olsun kombine yok forma satisi yok loca yok.koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş
belhanda'ya dunyalari verip asil ihtiyacimiz olan feghouli ile cingene pazarligi yapan yonetim tekrar capsizligini kanitladi.
fener devreye girmis alirlar muhtemelen.