Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş ile yollarını ayıran Gökhan İnler yeni sezonda Medipol Başakşehir forması giyecek.

Yahu bunlar kim Feghouli kim lan. Ağızları kokuyor fakirlikten. 4.5-5M verebilseler Lens'i alırlar zaten.

belhanda'ya dunyalari verip asil ihtiyacimiz olan feghouli ile cingene pazarligi yapan yonetim tekrar capsizligini kanitladi.

fener devreye girmis alirlar muhtemelen.

Yıllık 2.2 milyon euroya Adebayor mu ? Yoksa yıllık yaklasik 4.5 milyon euroya 1 yaş genç Gomis mı ?

Transfer diye diye gözümüz görmüyor ama rezalet ücretler bunlar.

belhanda'ya dunyalari verip asil ihtiyacimiz olan feghouli ile cingene pazarligi yapan yonetim tekrar capsizligini kanitladi.

adamların parası olsa forvet alacaklar oyuncu satmadan oyuncu alamıyorlar, bir deli kuyuya taş atıyor 40 sayfa boyunca çıkarcaz diye uğraşıyoz..

fazla zıplamaya başladı bu başakşehir ve antipatik olmaya başladı. 3 büyüklerin transfer hamleleri gibi hareket etmeye başladılar.lan sen kimsin üz yıllık kulüplere kafa tutuyon talip oldukları oyunculara talip falan oluyon, utanmadan wes in peşinde koşuyon. hangi seyircinin önünde oynatcan. haddini bilcen oturcan orda. yoksa bu sezon haddini fazlasıyla bildirirler sana.
2 sezondur baba gibi top oynuyorlar gayet iyi bu kadro yapilanmasindalar neden bu nefret?

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli gelmeyecek mi acaba Volkan Şen haberlerinin de çok olması insanı endişelendiriyo

belhanda nın bonservisine, feguli alınır konop 1 yıllıgına kiralanırdı. üzerinede para artardı.

üst düzey 2 kanat ve santraforun merkezindede sneijder olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt