Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d22648254343eafccc51a75229a0d2cc.jpg

bu fotoğraf resmi ise zaten Sneijder'in gittiğinin net kanıtı

Peki renktas, birinin bu arkadasi referans göstererek Feghouli yatti deyip, diger bir arkadasin yine ayni adami referans göstererek imzalar bile atildi demesinin aciklamasi nedir?
Birilerinin kendisine izafe ettigi seyler fatih abiyi baglamamali diye dusunuyorum. Ben kendisini cogu duyumcudan daha guvenilir buluyorum.

Ali Naci Küçük: Tudor yerli stoper rotasyonunu Koray Günter, Serdar ve Ahmet Çalık olarak kesinleştirdi.Koray Günter takım kampında dikkat çeken başarılı grafiği ve istekli oyunu ile Tudor'un gözüne girdi ve kesin olarak kaldı.

Wes ile bugün yollar ayrılıyor. GS, bonservisini, geçen yıldan kalma alacağını (1.5m e.) veriyor. Cezayı da almayacak. İki taraf da ikna. @mehmetayan75
Turkiyede baska takimda oynamama sartiyla serbest braksinlar ki bu yonetim o kadar salak ki akillarina gelmeyebilir.

utanmadan fake kaptani ortaya koymuslar

Ali Naci Küçük: Tudor yerli stoper rotasyonunu Koray Günter, Serdar ve Ahmet Çalık olarak kesinleştirdi.Koray Günter takım kampında dikkat çeken başarılı grafiği ve istekli oyunu ile Tudor'un gözüne girdi ve kesin olarak kaldı.
Ee yani? Bunlar dışında elde sadece Semih vardı, o da çoktan gitti zaten. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt