Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
wes trde başka bir takımda oynayamaz şeklinde bir anlaşma olmuştur.Son transfer duyumlari
Wes Başakşehir
Feguli Fener
Volkan Şen Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wes trde başka bir takımda oynayamaz şeklinde bir anlaşma olmuştur.Son transfer duyumlari
Wes Başakşehir
Feguli Fener
Volkan Şen Galatasaray
Psikolojik bir rahatsızlık.sergen okb ne la
lens sadece hizli ve güclü, dogru düzgün bir calim yetenegini görmedim.biz lensi alacaksak onlar alsın feghouliyi ben şahsen razıyım.
Lens>Feg mi diyorsun yani?biz lensi alacaksak onlar alsın feghouliyi ben şahsen razıyım.
Polemige gerek yok iyi forumlar.Burasi Galatasaray forumu hukumete domalan takimi bu kadar ovmene gerek yok herkes ne bok olduklarini biliyo.
Cenk Ergün dün Bein'de üzerine basa basa Sneijder'in Türkiye'de başka bir takımda oynamayacağını belirtti. Aksi olmaz herhalde.wes trde başka bir takımda oynayamaz şeklinde bir anlaşma olmuştur.
simdi aciklamasina baktim da, Sergen Zeren nokta atisi teshis koymus.Psikolojik bir rahatsızlık.
Dursun sağolsun.simdi aciklamasina baktim da, @Sergen Zeren nokta atisi teshis koymus.
Yeni rütbeleri nasıl buldun knk
ikinci lig takimlarina ceza vermeye gücleri yeter anca, tabi yine ört bas etmezler ise.SON DAKİKA! Şanlıurfaspor'un şike iddiasıyla yaptığı başvuru üzerine TFF 1. Lig fikstür çekimi iptal edildi.
İyi forumlar
Ovv! Bu başvurudan sonuç çıkacağını tahmin etmiyordum. Şaşırdım.SON DAKİKA! Şanlıurfaspor'un şike iddiasıyla yaptığı başvuru üzerine TFF 1. Lig fikstür çekimi iptal edildi.
sneijderi satsalar anlarım da sözleşmesini feshettikleri adam üzerinde hiç bi hak iddia edemezler istediği takıma gider. hem sevgilini terket hem de başka erkeklerle birlikte olma der gibi bişey buCenk Ergün dün Bein'de üzerine basa basa Sneijder'in Türkiye'de başka bir takımda oynamayacağını belirtti. Aksi olmaz herhalde.
Fena değil.
Gsc bir yelken gibidir. Rüzgar nereye eserse oraya yöneliyorlar.Abicim sizde acayipsiniz Fb feghouli ile ilgileniyor haberi geliyor hemen ardından fb feg kapmış h.o yazmaya başlıyorsunuz![]()
sergen okb ne la