Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.689
- 15.629
- 2.108
Sneijder yok önemli olan o takımın yüzü
Adam daha takımla idmana çıkmadı doğaldır.
Kalsa bile çıkmaması doğal yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder yok önemli olan o takımın yüzü
Hadi inşAllah, dediğin gibi asparagastır.
bonyde imza atmış onlara göre fenereKoray'ı,Serdar ve Ahmet'ten değer olarak önde tutacak herhalde Ali Naci'ye göreEe yani? Bunlar dışında elde sadece Semih vardı, o da çoktan gitti zaten.![]()
Sergen soğuk su içelim. Feghouli yi kapıyor fbfanatikten bahsediyoruz abibonyde imza atmış onlara göre fenere
Kardrsim izin ver de hangi takimi tutacagima ben karar vereyim, sen okumana yazmana devam et.Taşakşehirin senin gibi taraftara ihtiyaci var
Serdar sakatlanmazsa eğer önceliği ona verir bence. Koray son maçta yeri dışında iyi oynadığı için göze girmiş olabilir ama defansta öncelik Serdar'dadır diye düşünüyorum.Koray'ı,Serdar ve Ahmet'ten değer olarak önde tutacak herhalde Ali Naci'ye göre
Bence de Serdar öncelikli olmalı ardından Ahmet ve Koray gelmeli ama bakalım belki de yabancı bir stoper daha aldırırSerdar sakatlanmazsa eğer önceliği ona verir bence. Koray son maçta yeri dışında iyi oynadığı için göze girmiş olabilir ama defansta öncelik Serdar'dadır diye düşünüyorum.
Kardrsim izin ver de hangi takimi tutacagima ben karar vereyim, sen okumana yazmana devam et.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sergen okb ne labu forum insanın ömrünü yer ya.kanserden daha betermiş okb hastalıgı valla.herkes okb hastası forumda.