Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Yav bu bizim @Gökhan Sancak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bu bizim @Gökhan Sancak
Sakatlığı mı var acabaOrtasahada selcuk donk oynayacak diyor????? Tolga?
beinsports tolga ve donk dedi.salla nontvsporu bu konudaOrtasahada selcuk donk oynayacak diyor????? Tolga?
Valla yoksa ve donk oynuyorsa :////
Ajax'tan açıklama: "Ne yazık ki Abdelhak Nouri'nin beyninde, bir süre oksijen gitmemesinden dolayı kalıcı ve ciddi hasarlar tespit edildi.
Allah kahretsin ya
Gomiside 2 ay aldıkFeghouliyi tam 22 gündür alıyoruz hergün aldık adamı yaalınan adam çoktan alınmıştı beyler
![]()
Evren Göz sevdiğimiz bir abimizdir Sergen ayıpbeinsports tolga ve donk dedi.salla nontvsporu bu konuda
Peki rütbene güvenerek sana soruyorum, bu arkadasin su anda gündemde olan oyuncular hakkinda ki güncel duyumlari nedir.
Ajax'tan açıklama: "Ne yazık ki Abdelhak Nouri'nin beyninde, bir süre oksijen gitmemesinden dolayı kalıcı ve ciddi hasarlar tespit edildi."
of ya
Başakşehir'de Cengiz Ünder ve Ferhat Öztorun'dan sonra Eren Albayrak ve Rajko Rotman da kamptan ayrıldı.
ikinci olmalarina ragmen cok hizli calisiyorlar
Benim bildiğim transfer edebiliyor ama avrupada oynatamıyor.UEFA listesine veremiyor.Hatta Valbuenna ve Dirar da yazılmayabilir.fener oyuncu satmadan bin euro bile bonservis ödeyemez. Emenikeyi 2 milyon euroya sattılar o parayla da Kameni'yi aldılar başka satacak oyuncuları kalmadı. Hala Feghouli'yi fener alacak diyorsunuz.
Şimdi hayırlı olsun diyebilirizFlaş! Fenerbahce Feghouli'de devrede fanatik saçmasıymış feghouli,ben de bişey sandım
eren albayrak nereye gidiyor ? cokelim hemen yerli lazimBaşakşehir'de Cengiz Ünder ve Ferhat Öztorun'dan sonra Eren Albayrak ve Rajko Rotman da kamptan ayrıldı.
ikinci olmalarina ragmen cok hizli calisiyorlar
Benim bildiğim transfer edebiliyor ama avrupada oynatamıyor.UEFA listesine veremiyor.Hatta Valbuenna ve Dirar da yazılmayabilir.