Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder konusunda yönetim olumsuz
Tudorun sneijder raporu olumsuz
Yönetim insta paylaşımlarina kızgın
10 numara Belhanda imiş yönetime göre
Mariano resmiyet kazanacak kisa sure icinde diyor
Onlibero konusunda vainqueur,lemina,imbula'dan en az 1i kiralık.. süreç uzayacak diyor. Donk'un varlığı on libero transferi icin rahatlstiyormus eli

Feghouli ile anlasma saglanilmis, kulup ile birkac pürüz kalmış yakin zamanda gerceklesecek diyor.

Tudor sol bekte istiyormuş, takviye gelecekmiş

En az 4 transfer

EVREN GOZ NTVSPOR

evren göz:çok büyük bi sürpriz olmazsa feghouli çok yakın zamanda Gaklatasaraylı olacak.

DEZvd_fXoAEWnBJ.jpg

Şu fotonun değeri 3 mil € bonservis olması lazım.

Poldi ve Arda

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-07-13-14-09-16-1.webp
    Screenshot_2017-07-13-14-09-16-1.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 111
evren göz :Galatasaray feghouli ve westhamla anlaştı.westhamla çok küçük pürüzler kaldı.

Öyle şey mi olur yahu?

Dirar'a 4.5 bonservis verdikleri konuşuluyor ayrıca.
Abi bunlar bildiğim kadarıyla sattığından fazla alabilir ama uefa ya bildiremezler. Ligde oynatırlar. Zaten uefada bişey yapamazlar. Ben olsam kuşların yerinde alır ligde oynatırım 4. Yıldız almaya çalışırım. Satıp adam bile alsa kuşlar uefa da bişey yapamazlar
Bu arada dirar 4 buçuk etmez enayiler iyi para bayıldılar.

E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Medipol Başakşehir'de Eren Albayrak ve Rajko Rotman Slovenya kampından ayrıldı. Her iki oyuncuya da Göztepe talip.
Lig için sol bek rotasyonunda Eren yedek için fena olmaz gibi yaşı daha 26

Donk'a güvenip orta saha transferini en sonlara sallamak.Bütün yaptırdığı transferleri ıskartaya çıkarma konusunda kararlı sanırım hoca.Zaten adam akıllı 2 orta saha aldırmazsa sezona hiç başlamasın

Ertuğrul Sağlam: "TFF, transfer işine el atmalı. Yabancı kuralı değişmeli, yoksa felaket olacak."

Abi bunlar bildiğim kadarıyla sattığından fazla alabilir ama uefa ya bildiremezler. Ligde oynatırlar. Zaten uefada bişey yapamazlar. Ben olsam kuşların yerinde alır ligde oynatırım 4. Yıldız almaya çalışırım. Satıp adam bile alsa kuşlar uefa da bişey yapamazlar
Bu arada dirar 4 buçuk etmez enayiler iyi para bayıldılar.

E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
geçen sene böyle bir laflar konuşuluyordu zaten.
uefa listesine bildirmeyip sadece Tr de oynatacağız şeklinde diyorlardı.
al'de zaten bi halt yiyemez o kadroları.
burda 4. yıldıza kastırırlar ama sonuna kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt