- 18 Temmuz 2009
- 81.947
- 239.317
- 5.263
Öyle şey mi olur yahu?Benim bildiğim transfer edebiliyor ama avrupada oynatamıyor.UEFA listesine veremiyor.Hatta Valbuenna ve Dirar da yazılmayabilir.
Dirar'a 4.5 bonservis verdikleri konuşuluyor ayrıca.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle şey mi olur yahu?Benim bildiğim transfer edebiliyor ama avrupada oynatamıyor.UEFA listesine veremiyor.Hatta Valbuenna ve Dirar da yazılmayabilir.
Maaş sıkıntıları yok diye biliyorum.Sattığı kadar alabiliyorlar.emenikeden gelen para valbuenanın yıllıgının anca yarısı etti.bonucci milana gidiyo.kajer ylan oldu.fener stocu falan satıp anca tranfser parası cıkarabilir.
Poldi ve Arda
evet öyle ama satmadan transferi zor yapıyolar işteMaaş sıkıntıları yok diye biliyorum.Sattığı kadar alabiliyorlar.
Abi bunlar bildiğim kadarıyla sattığından fazla alabilir ama uefa ya bildiremezler. Ligde oynatırlar. Zaten uefada bişey yapamazlar. Ben olsam kuşların yerinde alır ligde oynatırım 4. Yıldız almaya çalışırım. Satıp adam bile alsa kuşlar uefa da bişey yapamazlarÖyle şey mi olur yahu?
Dirar'a 4.5 bonservis verdikleri konuşuluyor ayrıca.
1. Imbulaevren göz:lemina ,imbula ve vainqueurdan en az 1 ini kiralamak istiyor.
geçen sene böyle bir laflar konuşuluyordu zaten.Abi bunlar bildiğim kadarıyla sattığından fazla alabilir ama uefa ya bildiremezler. Ligde oynatırlar. Zaten uefada bişey yapamazlar. Ben olsam kuşların yerinde alır ligde oynatırım 4. Yıldız almaya çalışırım. Satıp adam bile alsa kuşlar uefa da bişey yapamazlar
Bu arada dirar 4 buçuk etmez enayiler iyi para bayıldılar.
E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi