Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.801
- 19.406
- 2.193
Adettendir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray keriz ya ondan oluyo bunlarKayserispor TV @KayserisporTV
Galatasaray'dan yıllık 1.25 milyon euro alan Sabri Sarıoğlu ile , 375 bin euro yıllık garanti ücret karşılığında anlaşma sağlandı.
Kayserispor TV @KayserisporTV
Galatasaray'dan yıllık 1.25 milyon euro alan Sabri Sarıoğlu ile , 375 bin euro yıllık garanti ücret karşılığında anlaşma sağlandı.
evren göz :Galatasaray feghouli ve westhamla anlaştı.westhamla çok küçük pürüzler kaldı.
Şampiyonluk oranları belli olmuş
2,10 Beşiktaş
3,00 Fenerbahçe
4,50 Galatasaray
10,00 Başakşehir
30,00 Trabzonspor
1. si lafın gelişi 22 gün dedim gün olarak saymadım ama o senin dediğin 1 haftanın 2 katı olduguna eminim. 2. Si burada herkes transferlerle ilgili gırgır şamata yaparken benim gülümsemem mi gözüne battı çözemedim ?
Bildiğim değil de duyduğum olsun.Adamlar ciddi ciddi konuştular.Fener o adamların karşılığını veremezse oynatamıyor.Ne kadar verdiklerini bilmiyorum ama satmadan oyuncu alırlarsa UEFA listesine yazdıramıyorlar dediler.Öyle şey mi olur yahu?
Dirar'a 4.5 bonservis verdikleri konuşuluyor ayrıca.
Tolgayla oynarsak beraberlik diyordum.Şayet bu orta sahayla çıkacaksak oraya bir mağlubiyet yazalımTolga boş beleş olduğu için yalı Kavağı Donk da karar kılmıştır Tudor.
Muslera
Linnes
Ahmet
Maicon
Carole
Donk
Selçuk
Yasin
Garry
Sinan
Gomis
İle çıkarız akşam.
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ertuğrul Sağlam: "TFF, transfer işine el atmalı. Yabancı kuralı değişmeli, yoksa felaket olacak."
Gırgır geçenlerin çoğunun farkındayım zaten de bazılarınız transfer olmasın diye kafa açıyorsunuz burada e laf yiyince de bir zahmet alınganlık göstermeyin.
Feghouli olacak olsaydı şimdiye olurdu smiley smiley smiley. İnşallah olmaz smiley
Ne ki bu şimdi?
Elenecegimiz hususunda fikir birliğine vardığım birilerini görmek sevindirdi. Ekim de yönetim istifa başlar. Tudor'u da sneijder hamlesi yiyecek zaten. İlk mağlubiyet de taraftar cullanir yönetim yine yirtarim diyor sneijder üzerinden ama papaz pilav yemez hep.Tolgayla oynarsak beraberlik diyordum.Şayet bu orta sahayla çıkacaksak oraya bir mağlubiyet yazalım
Ben inşallah olmaz diye bişey demiyorum. Keşke olsa ama kaç gündür hergün adamı alıyoruz. hani bi somut adım varmı yok işte buna gülüyorum. Hergün medyanın saçma sapan haberlerine gülüyorum hergün adam ha bindi uçaga ha binecek annesi hastalandı tatili bitmedi tuvaleti geldi fln bunlara gülüyorum