Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adettendir

28500.jpg

Şampiyonluk oranları belli olmuş
2,10 Beşiktaş
3,00 Fenerbahçe
4,50 Galatasaray
10,00 Başakşehir
30,00 Trabzonspor

Şampiyonluk oranları belli olmuş
2,10 Beşiktaş
3,00 Fenerbahçe
4,50 Galatasaray
10,00 Başakşehir
30,00 Trabzonspor

5-6 futbolcusu olan Galatasaray için normal bu oran.mariano,feghouli yolda.olası konoplyanka,imbula ve lemina transferi sonrası bu oranları yazmaya utanırlar.

1. si lafın gelişi 22 gün dedim gün olarak saymadım ama o senin dediğin 1 haftanın 2 katı olduguna eminim. 2. Si burada herkes transferlerle ilgili gırgır şamata yaparken benim gülümsemem mi gözüne battı çözemedim ?

Gırgır geçenlerin çoğunun farkındayım zaten de bazılarınız transfer olmasın diye kafa açıyorsunuz burada e laf yiyince de bir zahmet alınganlık göstermeyin.

Feghouli olacak olsaydı şimdiye olurdu smiley smiley smiley. İnşallah olmaz smiley

Ne ki bu şimdi?

Öyle şey mi olur yahu?

Dirar'a 4.5 bonservis verdikleri konuşuluyor ayrıca.
Bildiğim değil de duyduğum olsun.Adamlar ciddi ciddi konuştular.Fener o adamların karşılığını veremezse oynatamıyor.Ne kadar verdiklerini bilmiyorum ama satmadan oyuncu alırlarsa UEFA listesine yazdıramıyorlar dediler.

Sabri Sarıoğlu, 375 Bin Euro ya oynayacakmis vay be.

Ertuğrul Sağlam: "TFF, transfer işine el atmalı. Yabancı kuralı değişmeli, yoksa felaket olacak."

o kadar götüne güveniyorsa çıkarsın yerli oyuncularını bakalım ligde ne yapabiliyorlar...bunların alayı zırva koskoca 10 yılda arda dışında kim çıkmış bu ligden o zaman yabancı kuralı vardı ? son yıllara bakalım enes -cengiz-çağlar hep bu ülkenin topçuları.. demek ki adam gibi oyuncu yetiştirince yabancı kuralı da olsa oyuncu çıkarabiliyormuşuz ..

Gırgır geçenlerin çoğunun farkındayım zaten de bazılarınız transfer olmasın diye kafa açıyorsunuz burada e laf yiyince de bir zahmet alınganlık göstermeyin.

Feghouli olacak olsaydı şimdiye olurdu smiley smiley smiley. İnşallah olmaz smiley

Ne ki bu şimdi?

Ben inşallah olmaz diye bişey demiyorum. Keşke olsa ama kaç gündür hergün adamı alıyoruz. hani bi somut adım varmı yok işte buna gülüyorum. Hergün medyanın saçma sapan haberlerine gülüyorum hergün adam ha bindi uçaga ha binecek annesi hastalandı tatili bitmedi tuvaleti geldi fln bunlara gülüyorum

2000 yılında Şampiyonlar Ligi grup maçlarında, Manchester United - Dinamo Kiev karşılaşmasından sonra Roy Keane Old Trafford tribünlerine ayar vermişti:

''Sahada olup bitenlerden haberleri yok, futboldan bile anlamıyorlar, pas verirken ya da bizden bir futbolcu sakatlanmış yerde kıvranırken, tribünde bazılarının karidesli sandviçlerini yemelerine uyuz oluyorum. Bunlar taraftar değil. Benim için taraftar deplasmanlarda gördüğüm taraftarlar, onlara ''hardcore fan'' diyorum ben. İşin asıl kötü tarafı bütün bunlar kimsenin umurunda değil.''

Adam bunları söylediğinde sene 2000'di. Bizim için henüz statlarda çekirdeğin serbest, acıkanlar için tek çarenin stat önündeki köfte ekmek arabasının olduğu dönemin sonlarıydı. Bugün ise hayatımıza giren modern, akıllı statlar ile birlikte Türkiye'de de taraftar profili oldukça değişti. Devre arasında açık büfeden tabağını doldurabilmek adına, 40. dakikada koltuğunu bırakan izleyici, trafiğe kalmamak adına da maçın son 10 dakikasını izlemiyor. Bu gruba taraftar demeye dilim varmadığı için izleyici demeyi tercih ediyorum. Yine de onlar bu değişim rüzgarının en masum kısmı diyebiliriz. Çünkü böyle dev bir endüstride onlar kendini taraftar zannetmeye devam etsin, bu endüstriyi yöneteneler onlara çoktan ''müşteri'' demeye başladı. Peki kim bu ''Big Boss?''

daha popüler ve kuvvetli kulüpler varken, satın almak için neden Monaco'yu seçtiler acaba diye düşünebilirsiniz. Monaco, her ne kadar Fransa ile sınırlarını paylaşsa da, aslında Fransa'dan bağımsız bir prenslik devleti. Bu da onlara farklı haklar sağlıyor. Örneğin, yıllık ücreti bir milyon avro olan bir futbolcunun vergiler dahil kulübe maliyeti 1.051.223 avro. Ama aynı ligde mücadele eden her hangi bir Fransız takımı aynı oyuncuya 3.190.900 avro ödemek zorunda. Vergiden kurtulmak için oldukça güzel bir ülke Monaco, değil mi?

Tolgayla oynarsak beraberlik diyordum.Şayet bu orta sahayla çıkacaksak oraya bir mağlubiyet yazalım
Elenecegimiz hususunda fikir birliğine vardığım birilerini görmek sevindirdi. Ekim de yönetim istifa başlar. Tudor'u da sneijder hamlesi yiyecek zaten. İlk mağlubiyet de taraftar cullanir yönetim yine yirtarim diyor sneijder üzerinden ama papaz pilav yemez hep.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben inşallah olmaz diye bişey demiyorum. Keşke olsa ama kaç gündür hergün adamı alıyoruz. hani bi somut adım varmı yok işte buna gülüyorum. Hergün medyanın saçma sapan haberlerine gülüyorum hergün adam ha bindi uçaga ha binecek annesi hastalandı tatili bitmedi tuvaleti geldi fln bunlara gülüyorum

Öyle diyorsan öyle olsun renktaş tamam.

Bu arada güvenilir kaynaklardan bakarsak Ntvspor tam 1 hafta önce koymuş Feghouli haberini Beinsports da muhtemelen ya aynı gün koymuştur ya da 1 gün önce. Yani öyle birkaç hafta olmadı ismin ortaya atılması. Ya medyadan iyi saklamışlar görüşmeleri ya da hızlı ilerlemiş transfer. Ben de hızlı bitsin istiyorum, hemen Uefa'da oynasın oyuncular istiyorum ama böyle bir oyuncuyu ben şahsen Ağustos sonuna kadar beklerim. Ama zaten kısa zamanda bitecek haberleri geliyor inşallah öyle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt