Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göztepe başkanı Mehmet Sepil: "Scarione İzmir'e geldi, sağlık kontrolünde, Başakşehir'den Eren ve Rotman'la anlaştık, iki oyuncuyu da yarın bekliyoruz"

Bursaspor, teknik direktör Paul Le Guen’in talebiyle ünlü sağ bek Bacary Sagna’yı gündemine aldı. Manchester City ile sözleşmesi sona eren 34 yaşındaki Fransız yıldızın menajeri aracılığıyla temasların başladığı kaydedildi. [beIIN SPORTS]

:asd22:

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-07-13-14-50-18-1.webp
    Screenshot_2017-07-13-14-50-18-1.webp
    15 KB · Görüntüleme: 112
Eğer Feghouli tramsferi gerçekleşir; Imbula/Lemina gibi kaliteli bir orta saha alınır ve sol beke de hatırısayılır bir adam gelirse 1 ay Cenk Ergün'ün avatarını koyacağım.

Tolga şuan en iyi ortasaha oyuncumuz acı ama gerçek

Öyle diyorsan öyle olsun renktaş tamam.

Bu arada güvenilir kaynaklardan bakarsak Ntvspor tam 1 hafta önce koymuş Feghouli haberini Beinsports da muhtemelen ya aynı gün koymuştur ya da 1 gün önce. Yani öyle birkaç hafta olmadı ismin ortaya atılması. Ya medyadan iyi saklamışlar görüşmeleri ya da hızlı ilerlemiş transfer. Ben de hızlı bitsin istiyorum, hemen Uefa'da oynasın oyuncular istiyorum ama böyle bir oyuncuyu ben şahsen Ağustos sonuna kadar beklerim. Ama zaten kısa zamanda bitecek haberleri geliyor inşallah öyle olur.

İnşallah dediğin gibi olur başkan. Ne olacaksa olsun ama artık şu takım adam gibi takım olsun her sene olduğu gibi gene transferleri son ana bırakıp saçma sapan insanları almalarından korkuyorum aslında tek derdim bu.

Antalyaspor akrep baskılı forma çıkarmış
DEnGAQvXgAAW-oe.jpg

??????SON DAKİKA | İşte iddaa şampiyonluk oranları!
▪️2,10 Beşiktaş
▪️3,00 Fenerbahçe
▪️4,50 Galatasaray
▪️10,00 Başakşehir
▪️30,00 Trabzonspor

Ben inşallah olmaz diye bişey demiyorum. Keşke olsa ama kaç gündür hergün adamı alıyoruz. hani bi somut adım varmı yok işte buna gülüyorum. Hergün medyanın saçma sapan haberlerine gülüyorum hergün adam ha bindi uçaga ha binecek annesi hastalandı tatili bitmedi tuvaleti geldi fln bunlara gülüyorum
yalnız belhanda ve gomis 2 ay sürdü.geldi gelecekler derken sevilla belhandayı alacaktı nerdeyse.valencia ilgiliydi.gomis hala marsilyayı bekliyodu.feghoulide beinsports bipspor ali naci nevzat ve son olarak evren göz kesin bi dilde konuştular.sen fanatik haberlerini okuyosan tabiki gülersin abi.ben buraya 5 tane dış basın haberi koydum mesela.westhamlılar kadroya yazmıyolar artık.

o yüzden sabırlı olalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt