Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.219
- 12.963
- 2.658
Sabri Sarıoğlu, 375 Bin Euro ya oynayacakmis vay be.
cok bile bu parayi hangi birzimz görüyoruz örnegin 20 senede ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri Sarıoğlu, 375 Bin Euro ya oynayacakmis vay be.
Göztepe başkanı Mehmet Sepil: "Scarione İzmir'e geldi, sağlık kontrolünde, Başakşehir'den Eren ve Rotman'la anlaştık, iki oyuncuyu da yarın bekliyoruz"
Eğer Feghouli tramsferi gerçekleşir; Imbula/Lemina gibi kaliteli bir orta saha alınır ve sol beke de hatırısayılır bir adam gelirse 1 ay Cenk Ergün'ün avatarını koyacağım.
Öyle diyorsan öyle olsun renktaş tamam.
Bu arada güvenilir kaynaklardan bakarsak Ntvspor tam 1 hafta önce koymuş Feghouli haberini Beinsports da muhtemelen ya aynı gün koymuştur ya da 1 gün önce. Yani öyle birkaç hafta olmadı ismin ortaya atılması. Ya medyadan iyi saklamışlar görüşmeleri ya da hızlı ilerlemiş transfer. Ben de hızlı bitsin istiyorum, hemen Uefa'da oynasın oyuncular istiyorum ama böyle bir oyuncuyu ben şahsen Ağustos sonuna kadar beklerim. Ama zaten kısa zamanda bitecek haberleri geliyor inşallah öyle olur.
Castro-Scarione-Rotman hep iyi isimler. İnşallah lige tutunurlar
Onur bey bende kuzenimle Belhanda gelirse profil yapacam diye iddiaya girmistim![]()
Kasimpasa'nin orta sahasi degil mi bu
Roman Başakşehir de oynadı. Geçen sene Kayseri kiralık. Castro ve Scario ne çok iyi transfer, Gouffran'i da aliyorlarmis kanat için.Kasimpasa'nin orta sahasi degil mi bu
yalnız belhanda ve gomis 2 ay sürdü.geldi gelecekler derken sevilla belhandayı alacaktı nerdeyse.valencia ilgiliydi.gomis hala marsilyayı bekliyodu.feghoulide beinsports bipspor ali naci nevzat ve son olarak evren göz kesin bi dilde konuştular.sen fanatik haberlerini okuyosan tabiki gülersin abi.ben buraya 5 tane dış basın haberi koydum mesela.westhamlılar kadroya yazmıyolar artık.Ben inşallah olmaz diye bişey demiyorum. Keşke olsa ama kaç gündür hergün adamı alıyoruz. hani bi somut adım varmı yok işte buna gülüyorum. Hergün medyanın saçma sapan haberlerine gülüyorum hergün adam ha bindi uçaga ha binecek annesi hastalandı tatili bitmedi tuvaleti geldi fln bunlara gülüyorum
Eğer Feghouli tramsferi gerçekleşir; Imbula/Lemina gibi kaliteli bir orta saha alınır ve sol beke de hatırısayılır bir adam gelirse 1 ay Cenk Ergün'ün avatarını koyacağım.