Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın ilgilendiği Lemina'ya Everton ve West Ham da talip oldu. (Footmercato)
Belli oldu bu adamı bize yâr etmeyecekler

evertona : barkley-schneiderlin-tomdavis- klaassen- gueye... bu rotasyonda lemina ancak kenardan havlu sallar..hücumcu dediğin klassen-davis-barkley bile çok mücadeleci oyuncular gerekirse 8 numara olarak da oynayabilir

west ham : noble-kouayte-obiang .. burada everton kadar iyi bir rotasyon yok ..noble-kouyateyi kesmez gibi geliyor..ancak kouyate zaman zaman stopere geçiyor o zamanlarda lemina iş yapabilir..

everton işi saçma da west ham olabilir gibi geldi

'Evladımız' Sabri, Galatasaray'dan başka takımda oynamam demiyor muydu para tatlı gelmiş olmalı

Sen de son 10 senede 5 tane AL kupası kazan, Korşia'lar Sevilla'ya değil sana gelsin. :)

orasi öylede biraz garip oldu önce talip oldugumz adam oraya gitmesi bizde onlarin daha yasli gönderdiklerini almamiz.
sanki birde yardim ettik adamlara oyuncuyu elden cikarmalarini birde yeni beki almalarina.
neyse hayirlisi ins. faydali olur mariano.

Mariano Kap yakın meşaleyi yakın
DEnQEiSXoAAK80K.jpg

orasi öylede biraz garip oldu önce talip oldugumz adam oraya gitmesi bizde onlarin daha yasli gönderdiklerini almamiz.
sanki birde yardim ettik adamlara oyuncuyu elden cikarmalarini birde yeni beki almalarina.
neyse hayirlisi ins. faydali olur mariano.

Eeee, bu işler böyle. Korşia ile biz de ilgilendik ama Sevilla varken bizim çöp ligine gelmez böyle adamlar. Sevilla araya girmeseydi Korşia'yı büyük ihtimalle biz almıştık.

Son düzenleme:
Umarim bugunku macta surpriz bir sonuc almayiz da haftasonu KAP'lar ile senlenir ortam.

Feguli, Mariano aldık bence ama bizim açıklamada sorunu olan yönetim açıklama yapamıyor. Çünkü bizi germeleri gerek.

Feguli, Mariano aldık bence ama bizim açıklamada sorunu olan yönetim açıklama yapamıyor. Çünkü bizi germeleri gerek.

Yok esas konu Allah korusun bu akşam kötü bir sonuç ortaya çıkarsa taraftarın gazını almak bence... Haftasonu 1-2 futbolcu KAPılır gibi geliyor bana. Yarın bile olabilir....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt