Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne volkan şen i ya yemin ediyorum bildigim bütün küfürü basarım dursuna o feghouli gelecek abi başka çaresi yok. Korkuyorum gene bunlar transferleri son günlere bırakıp gene bütün çöpleri toplayacak diye !!

Şu anda tek istediğim şu kadro ile çok kötü futbolla 1-1 bitmesi. Belki o zaman transferlerin önü açılır. İnş berbat oynar gollü berabere kalırız.

fegulinin menajeri bizden haber beklediklerini söylüyor ve başka takımla bu görüşme esnasında görüşmenin etik olmayacağını söylüyor eyvallah

bizimkiler neyi bekliyor?

Kadroyu görmesek iyiydi ne güzel hayaller kuruyordu herkes şampiyonluklar Uefa finalleri hava da uçuyordu.

fegulinin menajeri bizden haber beklediklerini söylüyor ve başka takımla bu görüşme esnasında görüşmenin etik olmayacağını söylüyor eyvallah

Adamı kaçırıp saçma sapan volkan gibi adamları ucuz maaliyete takıma getirmeyi bekliyor.

Son düzenleme:
insan üzülüyor. volkan sen gibi beyinsiz bir soytariyi kadroda ciddi anlamda düsünenler varken sneijderin cavanda ile antrenman yapmasi

yasin, belhanda, sneijder, rodrigues, sinan, gomis, eren. etti 7 oyuncu. sen bir feghouli'yi bunlara ekleyemiyorsan defol git ya. 8 kaliteli hücumcu gerekli!

fanatik haberi,yalan o ya.öglen fanatik fener haberi girdi.feghoulinin şartlarını sormuş guya fener.sonra tepki alınca fanatik menajer açıklaması yayınlayıp Galatasarayınkini yaladı

Son düzenleme:
fanatik haberi,yalan o ya.öglen fanatik fener haberi girdi.feghoulinin şartlarını sormuş guya fener.sonra tepki alınca fanatik menajer açıklaması yayınlayıp Galatasarayınkini yaladı

Müdür adamı kaçırıcaz diye korkuyorum şahsen herşey okeyken neden hala gelmiyor açıklanmıyor

1f4a5.png
Sevilla, Adil Rami'nin ayrılığının ardından Domagoj Vida için temaslara başladı.

Müdür adamı kaçırıcaz diye korkuyorum şahsen herşey okeyken neden hala gelmiyor açıklanmıyor
4-5 güne kadar acıklanacagını düşünüyorum.fransa basınına göre şu an feghoulinin yetkilileri ile görüşüyoruzz.

Son düzenleme:
feg imbula ile beraber uefa kupasini kazanacak takim birde bölye köy takimina zorlanmaz ins.
kötü olan hazir olmamamiz.

selcuk tolga orta sahasi.

b0Piwc.gif

OgbVDqU.gif

Son düzenleme:
Ne veriyosaniz verin alin su fegi de orta sahaya gecin..selcuk tolganin leshligi yetmiyo 3. Adam donk

Berlin panterı almancılara has rütbe mı

insan üzülüyor. volkan sen gibi beyinsiz bir soytariyi kadroda ciddi anlamda düsünenler varken sneijderin cavanda ile antrenman yapmasi

yasin, belhanda, sneijder, rodrigues, sinan, gomis, eren. etti 7 oyuncu. sen bir feghouli'yi bunlara ekleyemiyorsan defol git ya. 8 kaliteli hücumcu gerekli!

senelerdir verdiğin mücadeleye yazık murhan demekki hiçbirşey öğretememişsin gsc ahalisine yazık çok yazık

Semih Kaya: "Sparta Prag'dan farklı takımlara sıçramak istiyorum. Galatasaraylı Semih olarak ayrıldık. Ayrılmak üzücü"

Napoli, Roma'dan Mario Rui'yi (26, sol bek) kadrosuna kattı. Bonservis bedeli: 6,5M€

Umarim biz de gidip Strinic'i almayiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt